Web Analytics
More
    Reklāma

    Canon iepazīstina ar PowerShot G1 X Mark II – DSLR līmeņa sniegums kompaktā korpusā

    Jaunākie raksti

    Canon iepazīstina ar PowerShot G1 X Mark II Enhanced Grip versiju – jaunu kompaktkameru klāsta labāko modeli un PowerShot G1 X pēcteci, kas piedāvā līdz šim vislabāko Canon kompaktkameras attēlveidošanas sniegumu. PowerShot G1 X Mark II piedāvā DSLR līmeņa attēla kvalitāti un lietošanas ērtumu PowerShot G sērijas kompaktajā formā un ar tās funkcionalitāti. Šī kamera ir ideāls papildinājums jebkura profesionāla fotogrāfa aprīkojumam. Kamera ir izstrādāta, ņemot vērā fotogrāfu atsauksmes, un sniedz jaunas iespējas, kas nodrošina izcilu sniegumu un vadāmību.

    Kamerai ir no jauna izstrādāts dizains ar nerūsējošā tērauda korpusu un alumīnija metāla apdari, kā arī liels, ergonomisks turētājs. Kompaktā un ērti lietojamā kamera ir izcils sabiedrotais prasīgiem un pieredzējušiem fotogrāfiem, kuri vēlas nelielu, jaudīgu kameru, kam var uzticēties un nemanāmi iekļaut esošajā darba plūsmā.

    Reklāma

    Gudrāks sensors asākiem, spilgtākiem kadriem

    PowerShot G1 X Mark II jaudu nodrošina 1,5 tipa Canon CMOS sensors. Sensora virsma ir vairāk nekā divas reizes lielāka kā parastajam 1,0 tipa sensoram citu ražotāju modeļos. Tas nodrošina seklu lauka dziļumu, gluži kā APS-C izmēra DSLR sensors, ļaujot uzņemt profesionālus portretus un makro fotogrāfijas. Jaunā sensora konfigurācija nozīmē, ka to var pielāgot un izmantot objektīva attēla diametra pilnā platumā, uzņemot attēlus ar noklusējuma 3:2 koeficientu 12,8 MP vai 4:3 koeficientu ar 13,1 MP, kas ļauj radoši veidot kompozīciju un viegli izmantot esošos DSLR rediģēšanas procesus.

    Sensoram ir par 4,5x vairāk pikseļu nekā jaunākajai PowerShot G16, tādēļ tas ir jutīgāks pret gaismu un rada mazāku digitālo troksni, lai uzņemtu labākus attēlus nepietiekamā apgaismojumā, turklāt lielais pikseļu skaits nodrošina arī plašāku dinamisko diapazonu – uzņemot smalkākas detaļas spilgtas gaismas laukos un tumšās ēnās.

    Izcila optika kompaktā korpusā

    Jauns, īpaši spilgts f/2,0-3,9 objektīvs izmanto Canon optiskās pieredzes mantojumu, lai nodrošinātu ātrumu, kvalitāti un daudzveidīgumu, kas nepieciešams foto žurnālistiem vai entuziastiem. Neskatoties uz kompakto izmēru, objektīvs saglabā platu f/3,9 atvērumu pat ar pilnu tālummaiņu, nodrošinot izcilu sniegumu nepietiekamā apgaismojumā un iespēju kontrolēt lauka dziļumu. 5x optiskās tālummaiņas objektīvs ar 24-120 mm fokusa attālumu un 9 asmeņu atvērumu ļauj uzņemt neticami daudzveidīgu objektu klāstu – no apbrīnojami skaidrām platleņķa ainavām līdz tuvplāna portretiem ar maigi izpludinātu fonu. ZoomPlus piešķir papildu ērtības, divreiz digitāli palielinot tālummaiņas sniedzamību, savukārt pretējā tālummaiņas sniedzamības galā ļauj uzņemt makro fotoattēlus pat no 5 cm attāluma. PowerShot G1 X Mark II ir arī Manual Focus Peaking funkcija, kas ideāli piemērota izcilu makro attēlu vai portretu uzņemšanai.

    Precīza un pielāgojama fokusēšana un kadrēšana

    PowerShot G1 X Mark II ir izstrādāts, lai piedāvātu augstākā līmeņa sniegumu kompaktā korpusā. Tas ietver dažādus uzlabojumus, kas nodrošina profesionāla līmeņa vadāmību. Uzlabotā AiAF sistēma tagad ietver 31 AF punktu – pret PowerShot G1X deviņiem. Augsta blīvuma AF punkti un plašs pārklājums visā kadrā uzlabo kameras spēju precīzi fokusēt objektus, uzņemot attēlus ar seklu lauka dziļumu.

    PowerShot G1 X Mark II_Image2

    PowerShot G1 X Mark II ir pilnībā pielāgojami Dual Lens kontroles gredzeni, kas ļauj ērtāk un ātrāk sasniegt vēlamo rezultātu. Ergonomiski novietotie Step un Continuous gredzeni piedāvā pārliecinošu parametru un iedaļu kontroli, tai skaitā tālummaiņas, atvēruma un aizslēga ātruma kontroli, savukārt vienmērīgais Continuous gredzens ļauj papildus veikt smalkus pielāgojumus, fokusējot manuāli. Continuous gredzenu var izmantot arī fokusa attāluma smalkai pielāgošanai, kad ir sasniegts AF.

    Kadrēt ir ērti, pateicoties kameras lielajam 7,5 cm (3,0 collu) LCD skārienjutīgajam ekrānam, kas piedāvā fotogrāfiem papildu kontroles iespēju. Augstas izšķirtspējas ekrāns ar sRGB spektru, kas ir identisks uzņemtajam un apstrādātajam krāsu spektram, ļauj fotogrāfiem uzņemt un aplūkot neticami precīzus attēlus.

    Profesionālu vadāmību nodrošina PowerShot G1 X Mark II stiprinājums, kas ir piemērots papildaprīkojuma elektroniskajam skatu meklētājam. EVF-DC1 ir ideāli piemērots tiem, kuri vēlas pierasto SLR raksturīgo ergonomiku apvienojumā ar augstu izšķirtspēju, kā arī iespēju pagriezt līdz 90 grādiem.

    Izcils sniegums ar DIGIC 6 un Intelligent IS

    PowerShot G1 X Mark II ar DIGIC 6, jaunākās paaudzes Canon attēlu procesoru, nodrošina izcilus rezultātus dažādās situācijās. Līdz 2,4x reizēm lielāks apstrādes ātrums nekā DIGIC 5 nodrošina tīrāku, klusāku JPEG attēlu un MP4 filmu uzņemšanu nepietiekamā apgaismojumā. Uzlabojot ierīces reakciju ar par 56% samazinātu aizkavēšanos, tas piedāvā arī ātru nepārtraukto uzņemšanu un iespējo tādas funkcijas kā Background Defocus un HDR, turot kameru rokās.

    PowerShot G1 X Mark II_Image4

    DIGIC 6 jauda ļauj PowerShot G1 X Mark II ierakstīt arī Full HD 1920 x 1080 30p filmas ar stereo skaņu, tādēļ ir ideāli piemērota gan izcilu foto, gan video attēlu uzņemšanai. Kameras optisko tālummaiņu var izmantot arī ierakstīšanas laikā, un HS sistēma gādā, lai filmas būtu detalizētas pat nepietiekamā apgaismojumā.

    Radoši attēli kopīgošanai

    PowerShot G1 X Mark II ietver dažādas jaunas funkcijas, lai īstenotu un uzlabotu fotogrāfa radošumu. Uzlabotajam Star režīmam nu ir jauna Star Portrait iespēja, kas ļauj lietotājiem uzņemt attēlus ar ideālu ekspozīciju zem zvaigžņotām debesīm.

    PowerShot G1 X Mark II_Image5

    PowerShot G1 X Mark II ir jaunas Wi-Fi funkcijas, lai ērtāk uzņemtu, kopīgotu un dublētu attēlus. Tās ietver iebūvētu NFC, lai ērtāk savienotu ar NFC gatavām ierīcēm, saliekot tās kopā. Lietotāji var ērti pārsūtīt attēlus uz viedtālruņiem, un tad izmantot mobilos datus, lai augšupielādētu un kopīgotu attēlus gandrīz no jebkuras vietas. Bezvadu savienojamība nozīmē, ka PowerShot G1 X Mark II var arī attālināti pārvaldīt, instalējot ierīcē Canon CameraWindow lietojumprogrammu – tas ir ļoti ērti, fotografējot dzīvo dabu vai uzņemot grupu attēlus.

    PowerShot G1 X Mark II – galvenās funkcijas:

    • Liels 1,5 tipa Canon CMOS sensors
    • 12,8 MP attēli (3:2) un multiaspektu uzņemšana
    • Ātrs f/2 atvērums un maks. ISO 12 800
    • Īpaši plats 24 mm 5x tālummaiņas objektīvs
    • DIGIC 6 apstrāde un Intelligent IS
    • 31-punkta AiAF un MF asuma korekcija
    • Dual Control gredzenu un skārienjutīga ekrāna vadība
    • Wi-Fi ar attālinātu uzņemšanu un Image Sync
    • Optiskais elektroniskais skatu meklētājs
    • 14 bitu RAW
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gints
    15.02.2014 00:39

    Interesanti, kāds šīš seklā lauka relīzes ar platu acu atvērumu pirms publicēšanas izlasa ar?

    Kursors.lv
    15.02.2014 08:32
    Reply to  Gints

    Tu taču saproti, ka daudz noderīgāka būtu norāde uz kļūdas atrašanās vietu.

    Gints
    15.02.2014 10:57

    Mans jautājums vairāk bija adresēts Canon, jo kā sapratu tā ir viņu sagatavota preses relīze, nevis jūsu raksts. Atbildot uz Tavu jautājumu, viss raksts ir neprofesionāls mašīntulkojums.

    Kursors.lv
    15.02.2014 11:31

    Jā, kā jau ap rakstu norādīts (autors: PR), šī ir Canon gatavota preses relīze. Ar tām vispār ir diezgan tricky. No vienas puses tās ir noderīgas, jo informē par jauniem produktiem vai pakalpojumie, bet no otras – ne vienmēr kvalitatīvi pārtulkotas. Tas gan atšķiras starp dažādiem ražotājiem. Pagaidām eksperimentējam ar preses relīžu iekļaušanu un nav vēl atrasts veids kā to izdarīt visefektīvāk. Ideāli būtu šādas preses relīzes pārrakstīt kvalitatīvi un dzīvā valodā, taču tam ne vienmēr pietiek resursu. Vismaz pagaidām.

    Reklāma