Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony iepazīstina ar ZV-E10 II un E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II – nākamās paaudzes komplektu satura veidotājiem

    Jaunākie raksti

    Sony izziņo ZV-E10 II – populārās bezspoguļu kameras ZV-E10 otrās paaudzes modeli. Sākotnējā ZV-E10 kamera ir Sony ZV satura veidošanas kameru sērijas stūrakmens – vienkāršs, kompakts un daudzpusīgs rīks jebkura līmeņa satura veidotājiem. Jaunajā ZV-E10 II iestrādātas visas oriģinālās kameras funkcijas, kuras iemīļojuši satura veidotāji, kā, piemēram, Radošie stili (Creative Looks), produkta demonstrēšanas iestatījums (Product Showcase Setting), fona defokusēšanas (Background Defocus) funkcija un dažādos leņķos iestatāmais, atlokāmais monitors. Kamerai veiktie papildinājumi padara to ērtāk lietojamu un piemērotu jau sarežģītākām darbībām.

    ZV-E10 II pilnveidota iepriekšējā modeļa uzbūve – iekļauts 26 megapikseļu Exmor R™ CMOS sensors un Sony jaunākais BIONZ XR™ attēlu procesors. Veikti vēl citi papildinājumi, kā uzlabotas autofokusēšanas un video uzņemšanas iespējas: kinematogrāfiska video bloga (Cinematic Vlog) iestatījumi, jauna vertikālā formāta lietotāja saskarne (user interface – UI), lielas ietilpības Sony Z akumulators ilgstošai darbībai un pilnveidotas savienojamības iespējas ērtai tiešraižu veidošanai un datu pārsūtīšanai. Kamera ir kompakta un viegla, un to ērti turēt rokā, jo tā sver aptuveni 377 gramus.

    Reklāma

    Izziņots arī E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II – kompakts APS-C tālummaiņas objektīvs, kas būs pieejams atsevišķi vai kā daļa no ZV-E10 II komplektācijas. Uzlabotais komplekta objektīvs ir viegls un salīdzinājumā ar pirmās paaudzes modeli piedāvā uzlabotu autofokusēšanu (AF) un video veiktspēju.

    “Sony ZV sērijas mērķis vienmēr ir bijis kamera, kas nodrošina augstas kvalitātes rezultātus un vienlaikus ir ļoti ērti lietojama. ZV sērija turpina uzturēt šo standartu, turklāt esam spēruši soli tālāk,” saka Jans Samons Leganjē (Yann Salmon Legagneur), Sony Europe IP&S mārketinga nodaļas vadītājs. “Vēlamies ar ZV-E10 II uzlabojumiem iedvesmot veidotājus attīstīt savu unikālo stilu, izmantojot tādas funkcijas kā personalizētie Creative Looks un Cinematic Vlog iestatījumi. Esam apņēmušies nepārtraukti pilnveidot mūsu tehnoloģijas, lai palīdzētu visu prasmju līmeņu satura veidotājiem īstenot savu vīziju.”

    Radi savu foto un video estētiku

    Kamerai ZV-E10 II ir divas galvenās funkcijaskvalitatīva satura veidošanai tieši kamerā – Creative Looks (radošie stili) un Cinematic Vlog iestatījumi. Uzņemot videoklipus un fotogrāfijas, lietotāji var uzreiz uzlabot uzņemto attēlu, izvēloties kādu no desmit Creative Look opcijām: standarta (Standard (ST)), portreta (Portrait (PT)), neitrālo (Neutral (NT)), izteiksmīgo (Vivid (VV)), izteiksmīgo 2 (Vivid 2 (VV2)), filmas (Film (FL)), tūlītējo (Instant (IN)), maigi izgaismoto (Soft Highkey (SH)), melnbalto (Black & White (BW)) vai sēpijas (Sepia (SE)) stilu. Katru no šiem filtriem var pielāgot un rediģēt, izmantojot astoņus dažādus parametrus, kas ļauj satura radītājiem veikt detalizētas izmaiņas. Pēc pielāgošanas autors kamerā var saglabāt sešus personīgos stilus, lai tos būtu ērti izmantot atkārtoti.

    Ar ZV-E10 II Cinematic Vlog funkciju augstākās kvalitātes kinematogrāfisks video ir viena pieskāriena attālumā. Šī funkcija automātiski pielāgo malu attiecības, kadru ātrumu un automātiskās fokusēšanās aizturi optimālai kinematogrāfiska video uzņemšanai. Satura veidotāji var uzlabot savus materiālu un radoši izpausties, izvēloties vienu no pieciem stiliem (Looks), piemēram, S-Cinetone, kas uzlabo ādas toņus, un vienu no četriem “noskaņojumiem”iv (Moods), kas izceļ noteiktas krāsas.

    Specifikācija

    • 759 punktu fāzes nobīdes autofokuss ar reāllaika izsekošanu cilvēka/dzīvnieka/putna acīm
    • Aizmugures izgaismojuma Exmor R CMOS APS-C sensors ar ideālo augsta jutīguma un zemu trokšņu līmeņa kombināciju, kā arī ISO diapazonu no 100 līdz 32000
    • Maināms objektīvs, pieejami vairāk nekā 70 Sony E-mount objektīvi
    • Ātra skenēšana, 5.6K kvantizācija saspiež ievērojamu informācijas daudzumu lieliskā 4K izšķirtspējā kadru ātrumam līdz pat 60p
    • Active Mode attēla digitālajā stabilizēšanā izmantots precīzs žiroskops un uzlabots algoritms, lai precīzi uztvertu un kompensētu kameras kustību, ļoti efektīvi stabilizējot, bet vienlaikus saglabājot kustības brīvību, pat filmējot 4K izšķirtspējā
    • Uzlabots lielas ietilpības akumulators (NP-FZ100), kas nodrošina nepārtrauktu video ierakstu līdz pat 195 minūtēm ar vienu uzlādi.

    Papildu funkcijas ērtākai satura veidošanai

    • Jauna vertikālā lietotāja saskarne (UI), kas automātiski pagriežas no horizontālas uz vertikālu orientāciju, atvieglo vertikāli orientēta satura veidošanu. Savienojumā ar dažādos leņķos iestatāmu LCD monitoru lietotāji var veidot un skatīt saturu no jebkura leņķa.
    • Ar 4K 60p vai līdz pat 120p XAVC-S Full HD kvalitātē lietotājs var ierakstīt lielisku materiālu, izmantojot S&Q režīmu ar 5x palēninātu kustību (atskaņošanai 24p).
    • Produktu demonstrēšanas iestatījums (Product Showcase Setting) nodrošina ērtu produktu apskata video uzņemšanu ar vienmērīgu fokusa pāreju no jūsu sejas uz izcelto objektu.
    • Fona defokusēšanas funkcija (Background Defocus Function) ļauj ar vienu pieskārienu pielāgot fokusa dziļumu un radīt fona bokē efektu.
    • Sejas prioritātes automātiskās ekspozīcijas funkcija (Face Priority Auto-Exposure) acumirklī atpazīst sejas un pielāgo ekspozīciju, lai optimizētu sejas spilgtumu, pat tad, kad ieraksts veikts mainīgā apgaismojumā.
    • Maigas ādas efekts (Soft Skin Effect) izlīdzina ādas plankumus un samazina to redzamību.
    • Droša savienojamība ar USB 3.2 Type-C® (SuperSpeed USB 5 Gbps) portu ļauj ar vadu veikt ātru datu pārraidi uz saderīgu viedtālruni vai datoru, izmantojot Creators App lietotni, kas atvieglo pēcapstrādi un dalīšanos sociālajos medijos
    • Kamerā var veidot time-lapse, ekspozīcijas intervālu iestatot no 1 līdz 60 sekundēm
    • Moderns iebūvētais 3 kapsulu mikrofons ar regulējamu virzienu (debitēja ZV-E1 kamerā) ļauj uzņemt skaidru, augstas kvalitātes skaņu. Atkarībā no apstākļiem un nepieciešamības, lietotāji var izvēlēties kādu no audio virziena iestatījumiem: “Automātisks”, “Priekšā”, “Aizmugurē” vai “Visi virzieni”.
    • Kameru pārdod ar vēja filtru, kas samazina troksni, kad filmēšana notiek vējainos apstākļos.
    • Multi-konektors (MI Shoe) nodrošina ērtu savienojumu ar ārējo mikrofonu, lai nepieciešamības gadījumā nodrošinātu papildu audio iespējas
    • Ar 5 GHz Wi-Fi savienojumu iespējams veikt video tiešraides
    • Sony ekrāna nolasīšanas funkcija (Screen Reader Function) skaļi nolasa izvēlnes un video atskaņošanas ekrānu informāciju, lai atvieglotu darbību, kamēr izvēlnes palielināšanas funkcija nodrošina pieejamības risinājumus.

    Izstrādāts, domājot par vidi

    Kameras ZV-E10 II korpuss ir izgatavots no pārstrādātiem materiāliem, tostarp SORPLAS™, tādējādi samazinot ietekmi uz vidi un nezaudējot funkcionalitāti. Individuālais iepakojums ir izgatavots no Sony unikālā pārstrādātā papīra “Original Blended Material”, kurā izmantoti tādas izejvielas kā bambuss, cukurniedru šķiedra un pārstrādei nodots papīrs. Pēdējo 11 gadu laikā Sony digitālajos fotoaparātos un digitālajās videokamerās ir aizstājusi aptuveni 395 tonnas neapstrādātas plastmasas ar pārstrādātu plastmasu.

    Daudzpusīgā E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II objektīva galvenās funkcijas

    E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II ir 75. Sony E-mount objektīvu klāstā, un ideāls komplektā ar jauno ZV-E10 II, jo tas ir kompakts, ar daudzpusīgu diapazonu (35 mm pilna kadraekvivalents fokusa diapazonam: 24-75 mm). Augstas izšķirtspējas veiktspēju nodrošina četri asfēriskie elementi un viens īpaši zemas izkliedes (Extra low Dispersion) elements efektīvam optiskajam dizainam. Ar minimālo fokusēšanas attālumu 0,25 m (platleņķis)/ 0,30 m (tele) un maksimālo palielinājumu 0,215x, E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II piedāvā daudzpusīgu veiktspēju detaļu uztveršanai tuvplānā. Kad kamera ir izslēgta, E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II ieņem līdz aptuveni 31,3 mm kopējā garuma. Pateicoties tā nelielajam izmēram un svaram – aptuveni 107 grami, tas ir ērts  līdzņemšanai ikdienā.

    Motorizētā un plūdenā tālummaiņa ideāli piemērota filmēšanai, bet autofokuss darbojas, arī izmantojot tālummaiņu. Iebūvētā optiskā stabilizācija darbojas kopā ar stabilizāciju kameras korpusā, arī aktīvajā režīmā, lai praktsiki novērstu izplūdušus kadrus. E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II savietojams ar kamerā iebūvēto “elpošanas kompensāciju, kas samazina skata leņķa izmaiņas fokusēšanas laikā un nodrošina vienmērīgu un stabilu filmēšanu.

    Cenas un pieejamība

    ZV-E10 II un E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II būs pieejami 2024. gada jūlija beigās. ZV-E10 II cena būs aptuveni 1100 €. E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II cena būs aptuveni 330 €. Kameras korpusa un objektīva komplekts maksās aptuveni €1200.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma