Web Analytics
More
    Reklāma

    “IT Waffle Meetup” aicina uz tīklošanās pasākumu Jelgavā

    Jaunākie raksti

    28. maijā plkst. 18.00 Jelgavā, Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (Svētes iela 33), norisināsies tīklošanās pasākums “IT Waffle Meetup – Jelgava”, kur tehnoloģiju entuziastiem, uzņēmējiem un ikvienam, kurš vēlas uzzināt vairāk par uzņēmumu procesu digitalizāciju un informācijas tehnoloģiju (IT) nozari, būs iespēja satikties, apmainīties ar kontaktiem un baudīt gardas vafeles. Pasākums ir bez maksas. Reģistrācija: www.itwafflemeetup.lv

    Tīklošanās pasākums “IT Waffle Meetup” norisinās neformālā gaisotnē, un tā laikā apmeklētājiem ir iespēja gan iegūt jaunas zināšanas un iedvesmu, gan iepazīties vienam ar otru, apmainīties ar pārdomām, idejām un kontaktiem. Ar savu pieredzi un praktiskiem padomiem par uzņēmumu digitalizāciju, mākslīgo intelektu un izglītību dalīsies Anna Andersone (Start School, Riga TechGirls), Ilze Raudiņa (Eiropas Digitālās inovācijas centrs), Andrejs Karpovs (Tietoevry) un Eļčins Džafarovs (Datorium).

    ReklāmaAdvertisement

    “Šie pasākumi ir ideāls veids, kā stiprināt vietējās kopienas, kas apvieno gan pašreizējos, gan nākotnes IT speciālistus un uzņēmējus. Vienkārši satiekoties un sarunājoties, uzņēmēji var labāk saprast un noteikt, kādos procesos var būt noderīga digitalizācija. “IT Waffle Meetup” ir arī lieliska iespēja satikt cilvēkus ar līdzīgām interesēm, pārrunāt nozīmīgus jautājumus un vienkārši patīkami pavadīt vakaru,” stāsta pasākuma organizatore un Digitālo inovāciju parka vadītāja Agate Ambulte.

    Pasākuma programma:

    • 17:40 – Ierašanās, tīklošanās un vafeles 🧇
    • 18:00 – Kas jauns Jelgavā un Latvijā IT nozarē?
    • 18:15 – Andrejs Karpovs (Oracle Cloud un GenAI vadītājs, Tietoevry) – “Mākslīgais intelekts un ētika”
    • 18:35 – Ilze Raudiņa (projekta vadītāja, Eiropas Digitālās inovācijas centrs) – “Digitalizācijas iespējas uzņēmumiem”
    • 18:50 – Tīklošanās un vafeles 🧇
    • 19:10 – Anna Andersone (līdzdibinātāja, Start School, līdzradītāja Riga TechGirls) – “Ātrākā iespēja kļūt par IT vadītāju”
    • 19:30 – Eļčins Džafarovs (dibinātājs, DATORIUM) – “Tehnoloģiju nozīme izglītībā”
    • 19:50 – Pasākuma noslēgums – draudzīgas sarunas, jauni kontakti un garšīgas vafeles!

    Pasākums, kā arī vafeles un dzērieni pasākumā, ir bez maksas.

    Pasākumu organizē “IT Waffle Meetup” sadarbībā ar “Digitālo inovāciju parku”, “Tietoevry” un “Zemgales reģiona kompetenču attīstības centru”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma