Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung jaunā reklāma izsmej nopelto Apple iPad Pro reklāmu

    Jaunākie raksti

    Jaunie Apple iPad planšetdatori tika prezentēti 7. maijā, un tiešraides laikā tika atrādīta ļoti koša un neparasta iPad Pro reklāma, kas vēlāk izsauca negaidītu ažiotāžu. Tikmēr Samsung izmantojis mirkli un radījis reklāmu, kas pasmejas par šo iPad reklāmu caur Galaxy Tab S9 prizmu.

    Prezentējot jaunos iPad Pro planšetdatorus, Apple rādīja reklāmu, kurā redzams, kā hidrauliskā prese saspiež dažādus mūzikas instrumentus, atskaņotājus, rotaļļietas un mākslas radīšanai nepieciešamas lietas. Pēcāk tas izsauca ļoti dažādas emocijas, jo liela daļa mākslinieku to uztvēra kā zīmi, ka iPad un tehnoloģijas aizstās viņu darbu.

    Reklāma
    Advertisement

    Šajā reizē Apple pat ir atvainojies par tik kontroversiālas reklāmas izmantošanu, un apsolījis to nerādīt televīzijā. Pa šīm pāris dienām Samsung arī ir darbojies savās labākajās tradīcijās, jo uzņēmums izveidojis reklāmu, kurā redzama sieviete, kas spēlē salauztu ģitāru un fonā notis redzamas Samsung Galaxy Tab S9 planšetdatora.

    Tāpat Samsung radītās reklāmas fonā redzama nekārtība, izlieta krāsa, kas ir atsauce uz iPad Pro reklāmu, kur saspiešanas rezultātā tā izšļācās telpā. Ja Apple reklāmas nosaukums ir “Crush!”, tad Samsung radītā saucas “UnCrush”. Jāsaka gan, ka Samsung vēlme pasmieties par Apple šo reklāmu padara salīdzinoši negaumīgu un nedaudz dīvainu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    16 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jūrnieks
    18.05.2024 11:31

    Man vislabāk atmiņā nāk Nokia izgāšanās, kad reklāmā bija pasniegts, ka viss uzņemts ar pašu Nokia(Lumia) tālruni, bet atspīdumā pret stiklu bija redzama spoguļkamera(ja nemaldos). :) Tas bija episki… Bet – pretīgi.

    Biteme
    18.05.2024 11:39
    Reply to  Jūrnieks

    Tu jau arī, kā daudzi, nesaprati jēgu – spogulenes atspulgs bija apzināti. Jo kas ir atspīdums? Tajā mēs redzam to, ko parasti neredzam. Atspīdums simbolizē apslēpto šķautni. Tā bija alegorija, kas parādīja lumijas potenciālu (tur var strīdēties, vai tas tiešām atbilda), bet uzskatīt ka veidotāji bija tik glupi ka nepamanīja kameras atspulgu, ir – izmantojot šo pašu atspulga analoģiju – ir parādīt (ja paveicas – tad arī ieraudzīt) savu šauro pasaules redzējumu.

    Jūrnieks
    18.05.2024 12:26
    Reply to  Biteme

    Iespējams, bet man atmiņā palicis, ka Nokia diezgan neveikli attaisnojās un atvainojās toreiz. Slinkums gūglēt. :)

    Biteme
    18.05.2024 14:19
    Reply to  Jūrnieks

    Tu taču neesi no tiem, kuri redzot reklāmu par inteliģentajām molekulām, kas cīnās ar netīrumiem auduma šķiedrās, tic ka reklāmā atainotie notikumi jāuztver kā mācību materiāls?

    Jūrnieks
    18.05.2024 16:32
    Reply to  Biteme

    Laikam jau neesmu gan.

    Skābene
    20.05.2024 10:58
    Reply to  Biteme

    Svarīgi izmantot molekulāri strukturētu ūdeni! ;)

    Biteme
    20.05.2024 13:33
    Reply to  Skābene

    Bet kurš katrs arī nederēs – svarīgi, lai no sertificēta piegādātāja, t.i. tikai TĀ VIENA))

    Ghhh
    18.05.2024 12:45

    Samsūds vienmēr no sākuma smejas, bet pēc pusgada kopē.

    Kursors.lv
    18.05.2024 12:51
    Reply to  Ghhh

    Jā, Samsung varētu beidzot samierināties, ka cīņā pret Apple viņi vienmēr paliks otrie :)

    Karlis
    19.05.2024 09:36

    A par ko šie cīnās?

    Kursors.lv
    19.05.2024 11:15
    Reply to  Karlis

    Par vietu mūsu sirdīs :)

    Skābene
    20.05.2024 11:01

    Kas ir mēs? Kristaps un viņa augstība? :D

    Kursors.lv
    20.05.2024 11:57
    Reply to  Skābene

    Jep :)

    Profs
    19.05.2024 21:00
    Reply to  Ghhh

    Nav saprotams ko domāji ar kopē… Ja skatās tehnoloģiju/dzelžu līmenī, tad gandrīz vienmēr apple paņem idejas no samsung vai kāda cita android flagmaņa – tik daudzas tiesvedības pat par to ir bijušas. Vienīgais aspekts, kas bija unikāls bija lightning ports un arī M čipi ir “paštaisīti”… Bet ja skatās programmatiskā līmenī, tad apple ir vismaz 5 gadus vidēji atpalicis no android – nesen lielījās, ka beidzot uz iphone varēs izkārtot ikonas:))))))) Nu nav uz iphona nekas tāds, kas nebūtu uz android

    Skābene
    20.05.2024 11:06
    Reply to  Profs

    Apple faniem ir rozā brilles, viņi visu redz rozā!
    Bija laiki, kad Apple smējās par lielajiem paplāštelefoniem, un stāstīja, ka īstais izmērs ir tāds, kur visus ekrāna stūrus var aizsniegt ar īkšķi. Un drīz vien sāka taisīt tādas pašas lāpstas kā Samsung. Lai būtu kā Samsungs, pat izmantoja samsung ekrānus.
    Viens no otra kaut kādu trendu nošpiko un stulbākais ko izdarīja samsung- nokopēja lādētāja nelikšanu kastītē, kaut paši par to sākumā iesmēja.

    Diskdzinis
    20.05.2024 13:15
    Reply to  Profs

    Ko tu te stāsti.
    Viņi nevis ir 5gadus atpalikuši, bet nesabāž visādu drazu tajos viedtālruņos. Viņiem viennozīmi kā agrāk, tā ari tagad ir labāki procesori, tas tā viedtālruņu ziņā, par laptopiem nemaz nerunāsim tur pat gigants intelis nesaprot kur ieberzies.
    Tas pats faceID.
    Tas ko apple tur liek iekšā no androida ir visi tie struntiņi kuri nav īstie pircēju pievilinātāji un noturētāji. Tas pats “always on display”, es viņu ne samsungā, ne apple neizmantoju, un nezinu arī nevienu kurš izmanto. Appstore ari EU piespiež ļaut kaut kādiem kreisajiem piekļūt, kas to ios arī pamazām sačakarē. Kuram vajag visu to play store simtiem tūkstošu drazu aplikāciju no kurām puse savīrusota?😀
    Manuprāt vispār tiek salīdzināmas īsti nekorektas lietas. Androidam būtu jāsacenšās ar citiem androit. Ios it pavisam cita sistēma, kura ļoti labi strādā, ja izmanto citus apple produktus piemēram datorus. Tā arī ir viena no lietām kura daudzus un arī mani notur pie apple.
    Pats būtiskākais ir tas, ka lai arī ko apple darītu androīdisti būs klāt ar savu gara lidojumu. Viens runā par aitām, otrs par rozā brillēm, bet neviens nav spējīgs ielūkoties spogulī un pamanīt rozā aitu…

    Reklāma