Web Analytics
More
    Reklāma

    Bonda viedtālrunis Sony Xperia Z5 iznākšot septembrī

    Jaunākie raksti

    Tiek baumots, ka Sony ar steigu gatavo vēl vienu šī gada flagmani, lai tas aizēnotu Xperia Z3+ karšanu un pie mums nenonākušo Xperia Z4. Protams, ir runa par nākotnes flagmani Xperia Z5, kas iznākšot šī gada otrajā pusē.

    Xperia Z5 saņemšot 5.5 collu 1080p ekrānu un 3 GB RAM, kā arī 32 GB atmiņu, kas kopumā ņemot nebūtu jāuzskata par lielu jaunumu. Drīzāk – soli atpakaļ, jo lielāks ekrāna laukums nozīmē, visticamāk, arī lielāku pašu viedtālruni, bet ekrāna izšķirtspēja palielināta netiek. Xperia Z5 darbināšot bēdīgi slavenais Qualcomm Snapdragon 810, kas sevi pierādījis kā ļoti karstošs procesors.

    Reklāma

    Kā jau varēja gaidīt, Sony uzstādīs Xperia Z5 galveno 20.7 megapikseļu kameru un 8 megapikseļu pašbilžu kameru. Tātad nav nekādu pārsteigumu arī šajā ziņā. Sony grasās reklamēt Xperia Z5 jaunākajā Bonda franšīzes filmā, kas iznāks kinoteātros 26. oktobrī Lielbritānijā un 6. novembrī visā pasaulē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    judenknochlein
    27.07.2015 21:10

    Viss jau forši (spriežot pēc reālu lietotāju atsauksmēm un youtube video Sony Xperia sērijai ir neticami spēcīgs GPS, piemēram, ķer iekštelpās pa pirmo, ir arī laikam Beidou atbalsts), ir mitrumdrošums, bet ir viens liels mīnuss kā dēļ šo telefonu neizvēlēšos. Zinot Sony, visticamāk nebūs iespēja izmest miskastē standarta bateriju un ielikt 2-3x krutāku.

    Armands Padrevics
    28.07.2015 02:39
    Reply to  judenknochlein

    Esmu testējis daudzus viedtālruņus un teikšu atklāti, Sony Baterijas taupīšanas sistema ir pati uzticamākā. Esmu lietojis daudzus kuri sola 2-3 dienas tālruņa patstāvīgā lietošanas režīmā, bet patiesi to noverojis tikai Sony XPERIA sērijai.

    judenknochlein
    30.07.2015 19:56

    Es paļaujos tikai trešo pušu izstrādātāju lieljaudas baterijām (ZeroLemon, Myde, Kranich, Mugen, Hyperion, Anker). Tāpēc obligāts nosacījums man ir lietot’ja nomaināma baterija.

    Mārtiņš Cimanskis
    27.07.2015 21:46

    Bet kāpēc At&T var uztaisīt 4k, bet Eiropai nevar? Par ekrāna izmēriem – ganjau uztaisīs plānāku korpusu ar maziem “zodiem”. Tas renderis izskatās jauki, to nevar noliegt. Kkas līdzīgs bija redzēts tālajā 14 gadā sākumā, kad bija paklīdis ZX ( precīzi nearceros kā sauca) koncepts.
    Visā visumā jūtu, ka gadā beigās būs jāveic apgreids no Z2 :)

    Armands Padrevics
    28.07.2015 02:44

    AT&T ir kompānija kura maksā lai būtu pāris savus īpatnības, viņi to var atļauties, jo tur tiek manipulētas ar ASV kā investīcijas sakaru uzlabošanā. Tas pats notika ar iPhone 3 un 4 ka šo to ielika gan Verizone gan AT&T gan arī Speciālajos Sharp un MOTO tālruņos. Eiropā to spētu nodrošināt tikai 2 kompānijas Tele2 (kurai ir pārāk sarežģīta sistēma saistībā ar to, ka ieejot kaimiņu valstīs varēja tikai igādājotie jau esošu tīklu (kā Baltcom pie mums)) un T.Mobile, bet viņa nav tikdaudzās valstīs kā Tele2, līdz ar to nav ienesīgi.

    Kaspars
    28.07.2015 13:11

    Tele 2 (Telia Sonera) varbūt ir plašāk pārstavēts- skaitliski valstīs, bet naudas ziņā tie atpaliek ievērojami, tajā pašā Eiropā, T Mobile un Telefonica nopelna stipri vairāk, daudz netpaliek Vodafone. Un tieši Vodafone ir tie, kuri vēl taisa savas spec versijas, tiesa, viņi tur vairāk uz budžeta mēsliņiem iziet, nevis uzlabojot jau tā top versijas.

    judenknochlein
    27.07.2015 22:00

    4k domā ekrānu? Nu nez.. neesmu lietojis neko lielāku par 720p telefonā pagaidām , tāpēc uzskatu ka pietiktu arī ar 1080p. Primāri ir jābūt normālai baterijai un tikai tad jādomā par tādiem super-duper ekrāniem, man tā liekas. Gribu standarta bateriju, kas tur nedēļu, nevis smieklīgu 1 dienu.

    Kaspars
    28.07.2015 00:03

    Dikti šaubos par šo baumu reālismu- kāda jēga būtu izlaist vēl vienu Z3+, tikai citā iesaiņojumā? Baumu autori pat nav pielasījuši jaunā UI wallpaperu :D

    Armands Padrevics
    28.07.2015 02:46
    Reply to  Kaspars

    Plus, viņi pērn pec Z3 izlaišanas ziņoja par vienu Flagmani gadā. Z3+ (kurš ir tas pats Z4 tikai ar vispasaules tīklojumu) skaitas Sony šī gada Flagmanis. Ja izlaidīs tomēr viss jau būs lieliski, bet augstas cerības neloloju.

    Armands Padrevics
    28.07.2015 02:55

    Z4 ir tas pats Z3+ Palasot visu sīkākajās iezīmēs pat pamatplates ir tās pašas. Atšķiras antenas un tas ka Z4 nāk ar daudzām papildus iespējām Japānas teritorijā (Vietējām .app) Arī dzan palasot info par ārējiem izmēriem varēsiet atrast it kā nesakrīt, bet iemesls ir Japanas mentalitātē uz skaitļu apaļošanu, nevienam tur nerūp reklamēt , kommatus.

    Reklāma