Web Analytics
More
    Reklāma

    AutoMate pārvērš Android viedtālruni par Android Auto

    Jaunākie raksti

    Android Auto varētu pat uzskatīt par vienu no noderīgākajiem un saprotamākajiem Google radītajiem servisiem, bet reizē arī Android Auto ir visgrūtāk iegūstamais serviss. Android Auto darbināšanai ir nepieciešams viedtālrunis ar Android 5.x Lollipop, kā arī salīdzinoši dārga auto audio sistēmu ar Android Auto. Vairums jauno auto nemaz nepiedāvā iespēju nomainīt audio sistēmu, kamēr pavisam jaunie modeļi tiek gatavoti jau rūpnīcā ar Android Auto vai citu ražotāju viedo izklaižu sistēmu.

    Šobrīd ir izveidota lietotne, kas gandrīz jebkuru Android viedtālruni spēj pārvērst Android Auto. Nepieciešams vien automašīnas turētājs tavam viedtālrunim un vari sākt! AutoMate lietotne piedāvās saskarni, kas līdzīga Android Auto, bet lietotne nav oficiāls Google produkts, tāpēc Maps un mūzikas atskaņotājs tiks palaisti kā atsevišķas lietotnes.

    Reklāma

    AutoMate ļauj vienkārši piekļūt Google Maps navigācijai, telefona zvanīšanas funkcija un citām iespējām pēc katra izvēles. AutoMate var izmēģināt katrs pats, būs tikai jāpiesakās Google+ beta izmēģinātāju komūnā un lietotne jāielādē no Google Play.

    juwtz5ztnwdlxkh9th6z

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    o79
    07.04.2015 21:36

    Uz Xperia Z3 draņķīgi pagaidām darbojas. Uzkaras un ForceClose. Varbūt vēlāk.

    Reklāma