Web Analytics
More
    Reklāma

    “The Last of Us” kļuvis par visu laiku skatītāko TV šovu “HBO Max” servisā

    Jaunākie raksti

    Uz populārās videospēļu sērijas “The Last of Us” balstītais seriāls “The Last of Us” jau ar pirmo epizodi pierādīja, ka būs ārkārtīgi veiksmīgs un skatītāju, kritiķu augstu novērtēts. 15. janvārī iznākušo pirmo epizodi pirmajās dienās noskatījās 4,7 miljoni “HBO Max” lietotāju. Salīdzinot ar citiem HBO seriāliem, tas ir otrs lielākais skatījumu skaits kopš 2010. gada. Taču tā ir tikai pirmā epizode. Runājot par visām deviņām, “The Last of Us” guvis gana iespaidīgu titulu – visu laiku skatītākais “HBO Max” seriāls vairākos pasaules reģionos.

    Ziņots, ka katru no “The Last of Us” epizodēm noskatījušies vidēji 32 miljoni interesentu, kas ir diezgan iespaidīgi. Jāņem vērā, ka šajā statistikā, protams, nav iekļauti nelegālie skatījumi, izmantojot torentu vietnes. Būtiski, ka seriāls kļuvis ārkārtīgi populārs ne tikai ASV, bet arī citos pasaules reģionos, kā Latīņamerikā un Eiropā.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka jau diezgan sen apstiprināta arī “The Last of Us” otrā sezona. Pagaidām nav zināms, kad pie skatītājiem tā varētu nonākt, kā arī, ar kādiem piedzīvojumiem priecēs seriāla galvenie varoņi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    azad
    09.05.2023 08:22

    Ideja interesanta, bet beigās tas pats – nebija interesanti, cik sapratu vēl nebeidzās stāsts, bet īsti intereses nav pat skatīties. Un tās divas varavīksnes sērijas vāks 👎🏻

    Name*
    09.05.2023 08:32
    Reply to  azad

    Tad jau varat neskatīties tālāk, jo tas nebūs vienīgais personāžs kuram/ai simpatizē savs dzimums.

    Gmb
    09.05.2023 14:27

    Twitter sniegpārsliņām patīk tādas sļakas!

    09.05.2023 20:53
    Reply to  Gmb

    sniegpārsliņas sen jau demonstratīvi uz Mastodon pārvācās, tur arī vārās savā suslā ar sešstrīpu karodziņiem.

    Vkkk
    09.05.2023 16:32

    kā arī, ar kādiem piedzīvojumiem priecēs seriāla galvenie varoņi —- nu sagaidāms, ka sižets būs kā The Last of US 2 daļas spēlē.

    Raimonds
    10.05.2023 00:04

    Ja jau tik svarīgi bija ielikt atsauci par nelegālo torentu lietojuma ietekmi uz statistiku, vērtīgāk būtu bijis arī pieminēt, vai tajā statistikā iekļaujas tādu platformu kā tet+ skatījumi, jo tur arī šis seriāls pieejams.

    KKTK
    10.05.2023 09:30

    Ar lieliem skaitļiem mētāties jau visiem patīk, bet kopš 2010. gada arī aktīvo HBO Max lietotāju skaits ir palielinājies. Būtu labāk rēķinājuši, cik % no aktīvajiem lietotājiem noskatījās seriālu. Tad, iespējams, šis OK (bet nekas īpašs) seriāls nemaz nebūtu otrajā vietā.

    bobis
    10.05.2023 14:22

    Youtuba jau sen redzeju, ka kads spele lust of us 2 un tas izboja pirmo ar notikumiem, meitenite izaug un klus par lezbi savai partnerei, kas savukart klust stavokli, ar to vis nebeidzas, Joelu nobeidz agresiva muskulota meica ar saviem draudziniem, atriebjoties par to ka Joels nogalinaja vinas tevu dakteri, kas gribeja nogalinat operacijas laika galeno varoni meteni lai atklatu vinas imunitates noslepumu, par Joelu beigas aizmirsis, stasta beigas. Vel ir lidziga spele Days Gone, daudz interesantakas cininu zina un atverta pasaule, vari iet pec sizeti vai brivi paklainot pa apkartni meklejot nepatikanas ar monstru ordam, bet sizets klibo.

    Reklāma