Web Analytics
More
    Reklāma

    Seriālam “The Last of Us” plānota arī otrā sezona

    Jaunākie raksti

    Pirms dažām nedēļām pie skatītājiem nonāca ilgi gaidītā seriāla “The Last of Us” pirmā epizode. Pats seriāls balstīts uz slaveno videospēli “The Last of Us”, tāpēc loģiski, ka daudzi ļoti gaidīja arī seriāla versiju. Jau ar pirmo epizodi seriāls iemantojis lielu skatītāju mīlestību, ko apliecina fakts, ka to noskatījās vairāki miljoni, turklāt arī atsauksmes un kritiķu vērtējums šis seriālam pagaidām ir ļoti pozitīvi. Tāpēc visai loģiski, ka HBO jau strādā pie “The Last of Us” otrās sezonas.

    To, ka “The Last of Us” otrās sezonas uzņemšana ir pareizs solis, apstiprina fakts, ka pirmās sezonas pirmo epizodi līdz šim noskatījušies vairāk nekā 22 miljoni skatītāju, kas ir ļoti iespaidīgi. Tā kā skatītāju interese ir visai acīmredzama, “The Last of Us” būs jāpriecē arī ar otro sezonu.

    Zināms, ka “The Last of Us” pirmajā sezonā tiks atrādītas deviņas sērijas. Tāpēc tas droši vien būs tas seriāls, ar ko sagaidīsim pavasari. Vienlaikus vēl nav zināms, kādus pārsteigumus skatītājiem varētu sniegt seriāla otrā sezona un nav arī skaidrs, kad tā varētu sākties. Taču galvenais droši vien ir tas, ka seriālam būs turpinājums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andris
    29.01.2023 12:56

    Noskatījos 10 minūtes pirmaja sērijā un izslēdzu to mēslu laukā… Pilnīgs trash, nezinu par ko tāda sajūsma. :)

    Kursors.lv
    29.01.2023 13:06
    Reply to  Andris

    Pirmajās 10 minūtes tur kāreiz nekas interesants nenotiek. Noskaties visu pirmo epizodi un tad runāsim.

    REALAIS
    29.01.2023 22:01
    Reply to  Andris

    Nu bet ne visiem var patikt Zombiju seriāli.Spēli arī neesi redzējis/spēlējis. Ir jau normāli, ka lietas neuzrunā. Šis nav oriģinālseriāls, bet gan spēles adaptācija. Ļoti augstā līmenī.

    bobis
    31.01.2023 10:02

    Neiespaidoja, par republikanu apokaliptisku nakotni kur valda verdziba un piekast uz cilveciguma vertibam, aktieri vienkarsi rupji noruna sakamo, seriala staigajosie mironi apokalipse izskatijas realaka un zombiji ticamaki.

    bobis
    31.01.2023 10:05

    Labak youtube noskatities speli par sito.

    Gmb
    31.01.2023 12:23

    Twitter sniegpārsliņu Ugunskurs. Mēsls!

    Pēča
    20.02.2023 12:37

    Tas jau tik likumsakarīgi, jo kaut kā veiksmīgi ekranizacija aizgāja tautā… Nebrīnītos, ka jau ir arī 3 un pat 4 sezonas melnraksts uzrakstīts un gatavs.
    Jo visi sajūsmā par šo un peļņa negaidīti laba, tatad šo tagad slauks cik vien var. HBO koorperācijai jau izcili patīk vilkt gumiju, atstāt tā saucamos cliff hangerus lai cilveki gaidītu nākamo sēriju.. nākamo sezonu…. un pelnīt maksimāli cik vien var!
    Esam jau to piedzīvojusi ar vairakiem grāveju seriāliem pēdejo 20 gadu laikā. Tā kā pieredze, kā skatītājus noturēt viņiem ir….

    Last edited 1 year ago by Pēča
    Reklāma