Web Analytics
More
    Reklāma

    Duke Nukem un Wolfenstein ir atgriezušies!

    Jaunākie raksti

    Deviņdesmito gadu sākuma fantastiskākās spēles ir atgriezušās! 3D Realms piedāvā iegādāties izlasi no 32 labākajām tā laika spēlēm. Tās var iegādāties tikai izstrādātāja mājas lapā par $20, bet pēc pāris dienām izlases cena dubultosies.

    3D Realms sola, ka atkal atsāks darbību, piedāvājot ne tikai vecas, pārstrādātas spēles, bet gaidāms arī kas jauns.

    Reklāma

    Piedāvātais saturs ir bez DRM (Digital Restrictions Management) un tikai iegūstams 3D Realms mājas lapā. Spēļu izlasē ietilpst tādas spēles kā Duke Nukem 3D, Commander Keen: Goodbye Galaxy, Wolfenstein 3D un Wacky Wheels. Tās būs iespējams darbināt mūsdienu datoros.

    Saite uz 3D Realms mājas lapu (kā ierasts) atrodama pie Avota.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    24.10.2014 11:32

    Ai, Duke Nukem 3D bija tik forša :}

    24.10.2014 15:34

    Var teikt 90% spēles spēlētas, daudz izieti līmeņi, vairākas stundas pavadīts pie zilajiem CRT ekrāniem, n-tie datori jau paspējuši nokalpot, labas atmiņas.. Btw, kkur uz cietā diska vsp. man šīs spēles, vismaz populārākās vēl mētājās… Caur Dosboxu nesen vēl darbināju :)

    15.05.2015 04:23

    Duke Nukem, liekas, bija pirmais tā laika shooters, kurā varēja gan pietupšanos, gan lēkāšanu taisīt. Vecā, labā nostaļģija.

    Andris Ozoliņš
    24.10.2014 18:28

    Vienīgās spēles kuras tiešām esmu spēlējis atkal un atkal bija tās no 90-tajiem. Vēl šovasar uznāca luste uzlikt DosBox un no http://www.old-games.ru/ var dabūt visus tā laika labumus. Doom, Doom2, Heretic, Hexen, DukeNukem3D, Lotus un daudzas citas …. lieliskas atmiņas.

    Reklāma