Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony šogad plāno pārdot 18 miljonus PlayStation 5 konsoļu

    Jaunākie raksti

    Nule kā noslēdzies aizvadītais 2020. gads, un tā laikā Sony paspējis jau pārdot 3,4 miljonus PlayStation 5 spēļu konsoļu, un tas neskatoties uz visiem 2020. gada izaicinājumiem elektronikas jomā. Pats PlayStation vadītājs ziņoja, ka konsoles pirmajās nedēļās nebija pieejamas nekur pasaulē.

    Prognozējot šī gada datus, tiek lēsts, ka PS5 konsoļu pārdošanas apjomi varētu svārstīties starp 16,8 līdz 18 miljoniem vienību, kas būtu aptuveni 1,5 miljons vienību mēnesī. Tādā tempā līdz 2021. gada martam būs pārdoti 8 miljoni konsoļu, PS5 kļūstot par visvairāk pārdoto PlayStation konsoli tieši izlaišanas pirmajos mēnešos. Protams, daudz kas šajos ciparos ir atkarīgs tieši no komponenšu piegādātājiem, tāpēc procesoru ražotājs TSMC sola palielināt savu 7nm procesoru ražošanas kapacitāti, lai spētu apmierināt pieprasījumu.

    Reklāma

    Salīdzinājumam Microsoft Xbox Series X/S spēļu konsoles 2020. gadā pārdotas aptuveni 2 miljonus reižu, piekāpjoties Sony veikumam. Tāpat Sony jau šobrīd ziņo par to, ka ir pasūtījusi vairāk AMD čipus nekā Microsoft, prognozējot spēcīgu pieprasījumu visu 2021. gadu.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Peters Leo
    04.01.2021 15:50

    Klau, a kur tu dabūji Witcher grāmatas? Pameklēju internetā atradu tikka 1(Ragaņa cikls. Likteņa zobens, 2- bet tas ciks aprotu ir short story). Var k kur dabūt sakot no vecakās piem Elfu asinis-latviski? Witcher sāga cik saprotu sākas no”Blood of Elves”

    REALAIS
    04.01.2021 16:49
    Reply to  Peters Leo

    The Last Wish
    Sword of Destiny
    Season of Storms (optional; explained below)
    Blood of Elves
    Time of Contempt
    Baptism of Fire
    The Tower of the Swallow
    The Lady of the Lake

    Grāmatas lasīšanas secībā. Pirmās divas grāmatas ir īsas. Tās ir izdotas vēlāk, bet tās ir ievadgrāmatas.
    3.grāmata Seasons storm arī ir kā papildus grāmata.

    Kursors.lv
    04.01.2021 16:57
    Reply to  Peters Leo

    Latviski ir izdotas tikai divas Witcher sērijas grāmatas. Pirmā veikalos vairs nav un jāmeklē no rokām, bet otro vēl var nopirkt: https://www.zvaigzne.lv/lv/gramatas/saraksts/?author_id=248369

    Esmu izlasījis abas tulkotās grāmatas un pārējās lasīju angliski pērkot Kindle e-grāmatu formā.

    Reklāma