Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” drīzumā varētu ļaut izveidot profila attēlu, izmantojot “Meta AI”

    Jaunākie raksti

    Līdz šim “WhatsApp” pārējo ziņapmaiņas lietotņu vidū izcēlusies ar īpašiem centieniem mākslīgā intelekta (MI) jomā, piedāvājot izkrāsot lietotāja pieredzi ar dažādiem efektiem un jauninājumiem. Šīs iespējas balstītas uz “Meta AI” – digitālo palīgu, kas spēj atbildēt uz jautājumiem, ģenerēt attēlus un daudz ko citu. “Meta” informējusi, ka drīzumā lietotāji varētu ģenerēt profila attēlus, izmantojot “Meta AI”.

    “WABetaInfo” pamanījis testēšanas stadijā esošu funkciju lietotnes “Android” versijā, kas pie lietotājiem varētu nonākt jau līdz ar nākamo “WhatsApp” atjauninājumu. Ar tās palīdzību lietotāji varēs izveidot savu unikālo profila bildi ar jebkādu izdomātu fonu, vidi izmantojot “Meta AI”.

    Reklāma

    Jaunās iespējas darbība ir ļoti vienkārša. Lietotājam atliek uzņemt dažas pašbildes, kuras pēc tam tiks izmantotas, lai apmācītu “Meta AI” radīt lietotājam līdzīgus attēlus jebkurā vidē. Lietotāji var iedomāties sevi “jebkurā vidē no meža līdz kosmosam”. Lai šādi attēli taptu, lietotājam pēc bilžu uzņemšanas tērzēšanas sadaļā jāsameklē “Meta AI” palīgs un jāuzraksta tam “Imagine me” un tālāk teksts ar vēlāmo vidi.

    Norādīts, ka šī funkcija nebūs obligāta. Lai to aktivizētu, kad tā būs pieejama, jādodas uz “WhatsApp” iestatījumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma