Web Analytics
More
    Reklāma

    Nozagti Authy 2FA lietotnes lietotāju personīgie dati

    Jaunākie raksti

    Twilio, kas ir Authy 2FA lietotnes īpašnieks, paziņojis par lietotāju datu noplūdi. Ziņas nav diez ko iepriecinošas, jo nozagti pat tādi lietotāju dati kā telefona numuri. Un telefonu numuri ir viens no iemesliem, kāpēc vispār kāds izmanto Authy.

    Authy ir viena no retajām 2FA lietotnēm, kas spēj sinhronizēt atslēgu ģenerēšanu starp ierīcēm, izmantojot lietotāja telefona numuru. Es tikai šī iemesla dēļ izvēlos Authy, bet datu nozagšana varētu likt vismaz apdomāt iespēju pārcelties kur citur ar saviem 2FA kodiem.

    Reklāma

    Twilio norāda, ka ir jāatjauno Authy lietotni, kā arī jāuzmana saņemtās īsziņas, nevajag uzreiz visu apstiprināt. Visādi citādi lietotāji esot drošībā. Šādas runas esam jau iepriekš redzējuši, bet pēc dažiem mēnešiem izrādās, ka tomēr noplūde bijusi lielāka, pazudis daudz plašāks datu apjoms. Esam uzmanīgi!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dj Bacon
    05.07.2024 12:20

    Es palēnām no Authy pārceļos prom, jo Authy jau labu laiku atpakaļ likvidēja pēdējo iespēju redzēt seeds un tos pārcelt citur.
    Es no šādām lietotājam nedraudzīgām aplikācijām turos pa gabalu.
    Tagad izmantoju andTOP, kam nav sinhronizācija, bet savus seeds var saglabāt telefonā un pēc tam pārsūtīt uz drošāku vietu, piemēram Google Drive.

    Sergejs
    05.07.2024 14:04
    Reply to  Dj Bacon

    Drošāka vieta ir USB flash drive (opcionāli micSD), pie reizes nav atkarīga no interneta ātruma ja palielāki faili. Un par 256gb 3.2gen2 vienreiz tik jāsamaksā 30+ eur bez visādu lieku kontu izveides, mēneša maksām u.t.t.

    Sergejs
    05.07.2024 14:00

    Sinhronizējiet, glabājiet mākoņos, lietojiet mūsu paroļu krātuvi…. Lai kam vajag var vienā piegājienā vienā vietā visu paņemt😁

    Reklāma