Web Analytics
More
    Reklāma

    Framework datori tagad ir vieglāk nopērkami Eiropā

    Jaunākie raksti

    Modulāro klēpjdatoru ražotājs Framework uzsācis nedaudz plašākam valstu sarakstam piedāvāt klēpjdatoru piegādi. Mums vēl oficiāla Framework piegāde nedraud, bet to var baudīt Dānijā, Somijā un Zviedrijā.

    Pircējiem ir pieejami Framework Laptop 13 un Framework Laptop 16, kā arī iespējams iepriekšpārdošanā pasūtīt jauno Framework Laptop 13 ar Intel Core Ultra Series 1 procesoriem. Tāpat ir pieejams arī Framework Marketplace aksesuāru veikals.

    Reklāma

    Kristaps ikdienā izmanto Framework klēpjdatoru, esmu pat par to pārliecinājies. Jāsaka, ka tas izskatās pēc parasta klēpjdatora, nekā īpaša tur nav, ja neskaitai pasūtīšanas pieredzes satraukumu, lai pievienotu vēlamās pieslēgvietas. Pirmos dažus gadus tāpat neko neuzlabosi no Framework specifiskajām iespējām, kā arī sākumā redzu Framework pārākumu pār parastu garantiju. Pēcāk gan varētu būt interesanti nomainīt nodilušo tastatūru, bet diez vai daudzi metīsies mainīt sistēmplati ar procesoru, jo tas tomēr izskatās pēc salīdzinoši dārga un attiecīgi bezjēdzīga trika. Protams, tas ir iespējams tikai tad, ja uzņēmums pastāv un turpina atbalstīt esošos modeļus.

    Kā es pirku Framework Laptop 13 un pirmie iespaidi par šo datoru

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    01.07.2024 14:09

    – diez vai daudzi metīsies mainīt sistēmplati ar procesoru, jo tas tomēr izskatās pēc salīdzinoši dārga un attiecīgi bezjēdzīga trika

    Mhm, pēc dažiem gadiem mainīt visu plati vnk kļūs ļoti neizdevīgi. No prakses – ir radinieku laptops, saliets ar alu līdz stadijai kad remonta izmaksa kļuva līdzvērtīga ar plates cenu. Uz borta ir i3-6100 procesors, kas nebija diez ko ātrs jau pirms 2 gadiem, mainīt to plati vairs nav jēgas. Tā arī aizgāja donoru kastē.

    Reklāma