Web Analytics
More
    Reklāma

    Rīgā atklāj trešo “PRO BRO Group” tuneļveida automazgātavu

    Jaunākie raksti

    27. jūnijā Vienības gatvē 156, Rīgā, atvērta Baltijas vadošā uzkopšanas pakalpojumu uzņēmuma “PRO BRO Group” trešā tuneļveida automazgātava Latvijā, kuras izveidē ieguldīti vairāk nekā 5 miljoni eiro. Mērķtiecīga “PRO BRO” franšīzes tīkla paplašināšana turpināsies – plānots, ka līdz 2025. gada beigām Rīgā darbosies 6 “PRO BRO” automazgātavas.

    Rīgā jau kopš pērnā gada beigām darbojas “PRO BRO Express” tuneļveida automazgātava Juglas ielā, bet martā tika atklāta automazgātava K. Ulmaņa gatvē. Šis auto mazgāšanas veids kļūst arvien populārāks, jo klienti novērtē tā ātrumu un ērtumu: katra automašīna tiek nomazgāta vien 96 sekundēs. Turklāt tas ir ilgtspējīgs risinājums – līdz pat 90% mazgāšanas procesā izmantotā ūdens tiek pārstrādāti un novadīti atpakaļ otrreizējai izmantošanai. Līdz ar jaunu automazgātavu atvēršanu strauji aug autobraucēju interese un šogad divās “PRO BRO” tuneļveida automazgātavās nomazgātas jau vairāk nekā 80 000 automašīnu.

    Reklāma

    “Abonementi bez mazgāšanas reižu skaita ierobežojuma ļauj autobraucējiem rūpēties par savu automašīnu tīrību katru dienu vai pat vairākas reizes dienā. Tas nozīmē, ka ērts automazgātavu izvietojums pilsētā ir kritiski svarīgs, lai efektīvi izmantotu mūsu piedāvājuma priekšrocības. Paplašinot savu darbību Rīgā, mūsu svarīgākais uzdevums ir veidot pastāvīgo klientu loku gan privātajā, gan biznesa klientu segmentā, vienlaikus rūpējoties par to, lai varam integrēties klientu ikdienas maršrutā un veidotu ērtu automazgātavu tīkla pārklājumu. Tāpēc katra jaunā automazgātava tiek atklāta citā Rīgas apkaimē,” stāsta Darjus Krjuks (Darius Kriukas), “PRO BRO” vadītājs Latvijā.

    “PRO BRO” abonējamās auto ekspresmazgātavas izmēģinājums

    Tuvākajā nākotnē automazgātavu tīklu plānots paplašināt ar vēl trim automazgātavām Mūkusalas ielā, Gunāra Astras ielā un Dzirciema ielā.

    “PRO BRO Express” tuneļveida automazgātavas piedāvā iespēju klientiem izvēlēties 1, 3, 6 mēnešu vai gada abonementu, kas ir derīgs visās “PRO BRO Express” automazgātavās Latvijā un ar kuru var ne tikai izmantot mazgāšanas pakalpojumus, bet arī bez maksas lietot putekļu sūcējus un paklāju tīrītājus. Šobrīd aptuveni 80% klientu automazgātavas pakalpojumus izmanto abonementa ietvaros.

    Visiecienītākā klientu vidū ir VIP mazgāšanas programma, kas ietver ne tikai mazgāšanu, bet arī pārklāšanu ar microWAX, trīs posmu riteņu mazgāšanu, auto apakšējās daļas un bufera mazgāšanu, auto apakšējās daļas pārklāšanu ar antikorozīvu pārklājumu, kā arī riepu pulēšanu.

    Savukārt tie klienti, kuriem auto mazgāšana tik bieži nav nepieciešama, var internetā iegādāties SMART E-PAY vienreizējo mazgāšanu, tādējādi norēķinoties bezkontakta veidā un izvairoties no stāvēšanas rindā, toties iegūstot ātru, ērtu, efektīvu un videi draudzīgu pakalpojumu.

    “PRO BRO Express” automazgātavu tīkls ir daļa no “PRO BRO” grupas. Tas ir visstraujāk augošais starptautiskais express automazgātavas franšīzes tīkls. Šobrīd Latvijā darbojas trīs “PRO BRO Express” tuneļmazgātavas. Intensīva paplašināšanās notiek arī ārējos tirgos: Lietuvā jau darbojas 19 automazgātavas, un notiek arī gatavošanās paplašināšanai Somijas, Zviedrijas, Polijas, Igaunijas un citu valstu tirgos. Kopumā tuvāko piecu gadu laikā visā Eiropā plānots atvērt aptuveni 100 franšīzes automazgātavu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gundars
    28.06.2024 09:04

    “vienreizējo mazgāšanu, tādējādi norēķinoties bezkontakta veidā un izvairoties no stāvēšanas rindā… ” – tad tur ir rindas?
    Un ko nozīmē “ērta mazgāšana”? Kas neērts ir pārējās automatiskajās mazgāšanās?
    Un vairākas reizes dienā braukt uz automazgātuvi – nu tur ir jābūt īsti dīkai dzīvei

    AppleFan
    28.06.2024 09:59

    Būtu labi ja Pro Bro parādītu un būtu iespēja pārliecināties par to vai un kā tiek tīrītas birstes.
    Pirms kāda laika kad sazinājos FB ar Pro Bro tad viņi norādīja, ka nelaižot iekšā pārāk netīras mašīnas un ka birstes ikdienā netīra, bet dara to tikai tad kad viņuprāt ir tāda vajadzība.
    Vakar iebraucu jaunajā mazgātavā un tur uzdevu to pašu jautājumu darbiniekam, kurš atbildēja, ka birstes mazgājot un tīrot katru dienu.

    Būtu forši uzzināt kā tad tur ir… :D

    Tudiš pīp!
    28.06.2024 10:19

    Vismaz pagaidām, neviena laba atsauksme par šo iestādi nav dzirdēta.

    Kursors.lv
    28.06.2024 11:14
    Reply to  Tudiš pīp!

    Kā tad nav? Mēs nesen testējām PRO BRO mazgātuvi un tur viss bija vairāk OK nekā neOK.

    Reklāma