Web Analytics
More
    Reklāma

    “PRO BRO” abonējamās auto ekspresmazgātavas izmēģinājums

    Šis raksts ir tapis sadarbībā ar "PRO BRO".

    Jaunākie raksti

    Pavisam nesen Rīgā (Juglas iela 95c) ir atklāta Latvijā pirmā “PRO BRO” tuneļveida auto ekspresmazgātava un es to pirms dažādiem dienām ar lielu interesi notestēju. Pirmkārt, tiek solīts, ka auto tiks pilnībā nomazgāts nieka 96 sekundēs. Otrkārt, šai mazgātavai ir sava mobilā lietotne, kurā varam iegādāties auto mazgāšanas abonementu, lai pēc tam bez liekām darbībām varam sev ērtā laikā braukt sakopt savu dzelzs rumaku. Šie solījumi izklausās labi, bet kā tas viss darbojas dzīvē?

    Šobrīd vaļā ir mazgātuve Dreiliņos/Mežciemā, bet jau 2024. gadā vērsies jaunas mazgātuves

    Pirms ķeramies pie automazgātavas izmēģinājuma, iepazīsimies ar tās izveidotāju. “PRO BRO” ir lietuviešu uzņēmums, kas šajā jomā darbojas jau kopš 1998. gada. Uzņēmums izstrādā automātiskās auto mazgāšanas sistēmas, kā arī piedāvā savu sistēmu izmantošanu kā franšīzi. Zemāk video vari uzskatāmi apskatīt, kā “PRO BRO” tuneļveida ekspresmazgātava darbojas un kas ir šādas pieejas trumpji.

    Reklāma

    “PRO BRO” mobilā lietotne

    “PRO BRO” ir sagatavojis mobilo lietotni Android un Apple viedtālruņu lietotājiem. Tajā varam ne tikai atrast tuvākās mazgātavas, bet ari pirkt un aplūkot mazgāšanas pakalpojumus un abonementus. Kopumā lietotne izskatās saprotama un uzņēmums operatīvi ir izlabojis kļūdas, ko novēroju pirms dažām nedēļām.

    Ja mobilo lietotni telefonā negribam uzstādīt, varam izveidot kontu “PRO BRO” mājaslapā un savus pirkumus vai abonementus pārvaldīt no turienes. Te varam ērti arī lielākam skaitam auto izvēlēties un apmaksāt mazgāšanas pakalpojumus gan kā privātpersona, gan uzņēmums.

    Mazgāšanas process

    Kad esam atbraukuši uz automazgātavas adresi, uzreiz būs skaidrs, kur mums jābrauc. Mazgātavas ēka ir labi pamanāma no ceļa un precīzas norādes teritorijā ir uzkrāsotas uz bruģa. Tā kā esam “PRO BRO” mobilajā lietotnē iegādājušies abonementu un norādījuši automašīnas numura zīmi, varam uzreiz doties pie kāda no diviem abonementa klientu vārtiem. Tur automātiski tiks noskenēta auto numura zīme un atvērsies vārti.

    Pie iebraukšanas mazgātavā ir apskatāmas šīs automazgātavas lietošanas nianses. Proti, uz slīdošās konveijera lentas mums ir jāuzbrauc pašiem un tad, kad auto pats sāk virzīties uz priekšu, jāatlaiž bremzes un pārnesumkārba jāieslēdz neitrālajā režīmā. Dzinēju slāpēt nevajag, taču ir jāizslēdz automātiskais stikla tīrītāju režīms. Es, protams, šo atgādinājumu nepamanīju un tas man vēlāk atspēlējās.

    Noteikumi vēlreiz tiek atgādināti pie pašas ieraukšanas mazgātavas tunelī, taču līdzko auto nonāk uz konveijera lentas, viss apkārt kustās un mainās ļoti ātri un intensīvi.

    Tā kā es biju testa nolūkam izvēlējies vispamatīgāko un dārgāko programmu, tad solītajās 96 sekundēs (nemērīju, bet process šķita patiešām ātrs) straujā tempā mašīnu apsmidzina ar mazgāšanas līdzekli un nomazgā ar vairāku veidu lupatām. Tad var just, ka tiek tīrīti arī auto riteņi un skalota auto apakšpuse. Beigās no auto ūdeni nopūtīs pamatīgi fēni.

    Pie izbraukšanas mēs priekšā redzēsim luksoforu, kas parāda, kad varam uzsākt kustību. Tā kā es no sākuma nebiju izlasījis noteikumus un visu mazgāšanas laiku turēju nospiestu bremžu pedāli, mazgāšanas procesa beigās konveijera lentai bija grūtības mani “nostumt” nost un es ne uzreiz sapratu, kas ir pie vainas. Tikai tad, kad pieskrēja mazgātavas apkalpojošais speciālists un nokliedzās, lai atlaižu bremzes, man tapa skaidra mana kļūda un veiksmīgi tiku laukā no mazgātavas. Bērni, vienmēr izlasiet noteikumus, ja grasāties izmēģināt ko jaunu. Pēc dažām dienām es vēlreiz aizbraucu nomazgāt auto un tagad biju krietni gudrāks un pilnībā izbaudīju procesu. Tas ir patiešām ātri un kvalitatīvi… pat pārāk.

    Kad biju priecīgs atbraucis uz mājām, secināju, ka kaut kas pietrūkst. Hmm. Fiksi devos atpakaļ uz mazgātavu un no apkalpojošā personāla savācu savu numura zīmi. Šoreiz gan mana paša vaina, jo numura turētājs man bija bojāts un numura zīme tajā turējās uz godavārdu. Bet šis reizē ir arī atgādinājums jums visiem, apskatieties vai numura zīmes abās auto pusēs ir stingri piestiprinātas!

    Protams, būs cilvēki, kas savus auto negribēs pakļaut nekāda veida automātiskajām automazgātavām, taču nevar noliegt, ka tās var darboties ātri un ērti. Un reizē arī lētāk par roku darbu. Mans auto ir gaišs un pēc mazgāšanas uz tā nenovēroju nekādas izteiktas švīkas vai mazgāšanas līdzekļa pārpalikumus. Protams, bija kaut kādas virsbūves detaļas, kur birstes īsti netika klāt, bet kopumā auto izskatījās ļoti labi nomazgāts un radīja tādu foršu “jauna auto” sajūtu.

    Citi noderīgi labumi

    Tomēr ar mazgāšanu labumi nebeidzas, jo turpat blakus ir divas rindas ar putekļu sūcējiem, ko var bez papildus maksas izmantot visu abonenti. Putekļu sūcēji darbojas automātiski un mums vairs nekas nav papildus jāaktivizē. Tie ir pamatīgi nostrādāti, nodrošina spēcīgu sūkšanas jaudu un varam bez liekas staipīšanās izmantot tos abās auto pusēs.

    Mazgātavas teritorijā ir novietotas vairākas brīvi pieejamas izlietnes, kurās varam izmazgāt mūsu paklājiņus vai citas netīras lietas, kā arī iegādāties salvetes. Tiesa, tam vajadzēs skaidras naudas monētas. Žēl, ka te nav ieviesti mobilie bezkontakta maksājumi, jo kuram gan mūsdienās makā ir skaidra nauda?

    Tāpat šeit uz vietas varam nopirkt (arī par skaidru naudu) un uzpildīt logu mazgāšanas škidrumu. Sīkums, bet patīkami.

    Visinteresantākā no papildus labumiem ir auto paklājiņu mazgāšanas iekārta. Tajā varam iebarot mūsu gumijas vai tekstila paklājiņus un ierīce tos automātiski izmazgās ar ūdens strūklu un izžāvēs. Zemāk bildē vari redzēt, ka šī iekārta reāli darbojas un paklājiņš ir manāmi tīrāks. Par šo ierīci papildus nekas nav jāmaksā. Forši!

    Kopumā man patika, ka te ir padomāts gan par putekļu sūcējiem salona izsūkšanai, gan paklājiņu izmazgāšanai. Arī salvešu un logu mazgāšanas šķidruma iegādes aparāti ir lieta, kas var noderēt. Pagaidām arī viss šis aprīkojums ir svaigs un darbojas bez problēmām. Tā kā mazgātavas teritorijā visu laiku ir apkalpojošie cilvēki, tad ceru, ka viss aprīkojums tiks visu laiku uzturēts darba kārtībā un kalpos ilgus gadus.

    Cik tas maksā?

    “PRO BRO” automātiskajās mazgātavās varam iegādāties vienreizējas mazgāšanas pakalpojumus sākot no 9.76 eiro par visvienkāršāko programmu (tajā nepienākas putekļu sūcēji). Šāda cena ir salīdzināma ar to, cik samaksāsim citās automātiskajās mazgātavās. Ja mazgāsim auto paši ar savām rociņām kādā no pašapkalpošanās mazgātavām, tad noteikti varēsim iemanīties šajos aptuveni 10 eiro fiksi izskriet cauri arī vaska uzklāšanai. “PRO BRO” uzsver savus abonementa plānus, kas ļauj auto mazgāt neierobežotu skaitu reižu mēneša (30 dienu) ietvaros. No sākuma tās cenas varbūt šķiet palielas, taču padomā, cik tu samaksātu par auto mazgāšanu, ja to darītu, piemēram, ik nedēļu. Šeit tu par to daudz vari nedomāt un tikai braukt mazgāties. Manuprāt, ļoti noderīgs šāds abonements varētu būt ziemas mēnešos, kad ir īpaši svarīgi no auto noskalot sāli.

    Kopumā jāsaka, ka “PRO BRO” ekspresmazgātavā guvu interesantu pieredzi un tā kā tā atrodas pavisam netālu no manām mājām, domāju, ka būšu tur regulārs klients. Es nebaidos no automātiskajām auto mazgātavām un šajā testā secināju, ka rezultāts ir acīmredzams – auto tiek nomazgāts pamatīgi. Tāpat man ļoti noderīgi šķiet papildus labumi – paklājiņu tīrīšana un labi nostrādātie putekļu sūcēji. Ņem gan vērā, ka šī nav diennakts automazgātava un būs jāpaspēj nomazgāties līdz 21:00.

    Kursors.lv lasītājiem atlaide!

    Līdz 29. oktobrim vari izmantot atlaides kodu KRISTAPS50, lai saņemtu iespaidīgu atlaidi pirmā mēneša abonementam – tas tev maksās tikai 1 eiro centu! Programmas, kas iekļaujas promo kodā: MINI, MIDI, MAXI, VIP. Atlaide strādā tikai jauniem klientiem, kuri vēl nekad nav nopirkuši “PRO BRO” abonementu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    59 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    asd
    23.10.2023 11:20

    Biju iebraucis sestdien, paņēmu VIP ar koda atlaidi (testam), dažas lietas: a) pie putekļu sūcējiem nebraucu, līdz ar to, iespēja izmest maisiņu no aizmugurējā logu tīrītāja bija tikai… mājās.. prasītos pēc izbraukšanas uzreiz konteineru maisiņiem. Pie putekļu sūcējiem nebraucu, jo tie atrodas ĀRĀ (atšķirībā no krasta ielas ātrās mazgātuves, kur tie ir zem jumta…) b) pirmo reizi, aizmugurējās numura zīmes turētāja plastmasiņa tika atkabināta, to pamanīju tikai mājās, un labi, ka pamanīju, jo tas varēja rezultēties ar pazaudētu numura zīmi… Numura turētāji jauni un svaigi, norakstīt uz bojājumu nevar… Toties tagad padomāšu kā nostiprināt, lai šis neatkārtotos, iespējams, ka auto pakaļas forma nepatīk slotām, vai tās pārāk spiežas.. tiesa, nespīd saulīte, lai aplūkotu, vai nav krāsa sašvīkāta.. :D . Ar šo gribu pateikt – lūgums uzmest aci pēc mazgāšanas, lai nebūtu nepatīkamu pārsteigumu… c) jā, mazgāšana bija ļoti ātra, bet, varbūt tas arī ir slikti, jo kantes ap bagāžnieku un gar aizmugurējo numura zīmi palika netīras, iepriekšējā mazgāšana bija veikta ~3 ai 4 nedēļas atpakaļ un norakstīt, ka netīrumi iesēdušies visas vasaras gaitā – nevar teikt, ticu, ka otro reizi izbraucot cauri – būtu jau notīrīts. Te abonaments ar vairākiem braucieniem nostrādātu pa pirmo.. Sausais atlikums: braukšu vēlreiz, ja būs… Read more »

    Edgars K
    23.10.2023 11:36

    “Ja mazgāsim auto paši ar savām rociņām kādā no pašapkalpošanās mazgātavām, tad noteikti varēsim iemanīties šajos aptuveni 10 eiro fiksi izskriet cauri arī vaska uzklāšanai.”

    Man šķiet, ka vidējais pipars ar rezervi novasko piecīša ietvaros…

    Edgars K
    23.10.2023 12:26

    Nujā, kā iemanās. Man laikam maksimums ir 4,50 eur. Sākumā iemetu 50 centus un nopūšu ar putām, tad minūti pagaidu, tad daru visu pārējo.
    Dažas reizes gadā tāpat esot auto jāved uz kārtīgu virsbūves tīrīšanu un apstrādi, citādi krāsojumā ieēdas visādas drazas, kuras ar bezkontakta mazgāšanu nevar noņemt.

    Edgars K
    23.10.2023 14:30

    Jā, kāda jēga skalot pirms putām – ja vien dubļu kārta nav tik bieza, ka putas netiek tai cauri. Dažās mazgātavās, kā Puto, ir vēl arī priekšmazgāšana, to gan pirms putām laikam ir vērts izmantot.
    Vairāk besī, ka vairumā mazgātavu nav pieejami elektroniskie norēķini.

    Krotow
    23.10.2023 17:48
    Reply to  Edgars K

    Puto priekšmazgāšanu ir gan vērts izmantot. Īpaši tagad rudenī, kad pie kokiem stāvošos auto nokleķē lapas un putni.

    asd
    23.10.2023 11:42
    Reply to  Edgars K

    Pašapkalpošanas – jā var mēģināt iekļauties ap piecīti, bet tad jāievēro secība un jaaizņem spots uz ilgāku laiku +jāiesvīst pašam. + Jāmaksā par katru soli individuāli, piem. samaksā par priekškalošanu un putām, laiks beidzas, atstāj, lai mašīna pastāv putās savas 5 minūtes un tad samaksā par nākamajiem soļiem..

    Unowme
    23.10.2023 14:41

    Visas programmas nav vajadzības izskriet.

    27.10.2023 12:46
    Reply to  asd

    Puto nekad neesmu varējis ar melnu auto iegūt vēlamo rezultātu. Parasti mēģinu iebraukt kaut kādās nepopulārās stundās, lai var ilgāk pasēdēt zem putām, bet tāpat nekad nav bijis viss tīrs. Laikam nākamreiz jāņem līdzi švammi, ar to jāpāriet pāri, kamēr putas ir uz auto virsū.

    Pēča
    27.10.2023 15:04
    Reply to  Edgars K

    Iepriekš ka bija sedans tad ar visu vasku 3€. Tagad ir SUV= lielāks laukums, vairāk darbs un 4.50€ prasa ātri pārskriet pari visām programmām un uzpūst arī vasku 2x.

    1. Nopūšu pirmos dubļus ar pirmajām augstspiediena ziepēm, tad pārklāju ar putam. (1.50€)

    2. Man ir savs mikrošķiedras cimds, noglaudu visu auto (bezmaksas) Jo bez šī soļa, pārbaudīts VISĀS stacijās nu nevar nomazgāt, paliek tāda kā putekļa kartiņa…. un tur kur ir viņu cieto birsti ņemt un berzēt auto laku.. jeezzz…. Ta moš uzreiz paņem smilšpapīru!

    3. Iemetu 2€ un pietiek lai vēlreiz noietu ar augspiediena ziepēm un noskalot visu ar ūdeni.
    4. iemetu 1€ lai pārietu ar vasku.

    Autiņš spīd un laistās zem 5€!

    Protams jākustas ir ātri un sportiski. Nevari būt kleins… Bet nav arī mērkaķa ātrumā jālēkā.

    P.S. Atceros laikus, ka tikko parādijās pašapkalpošanās, tad solis bija 20santīmi(konkrēta minūte bija laiks un skalošanas programma bija 1.30min), respektīvi pa 1LS monētu varēji iziet cauri visām programmām.. ehh skaistie laiki!

    Tagad pa 50c, vaska programma ir 45sek, ziepes 50 vai 55sek, skalošana jeb ūdens ir 60 vai65sek…. (kā kurā) ;)

    Alberts Kviesis
    23.10.2023 12:04

    Tas pa EUR 19.76 izskatās piemērotāks pēdējās dienas auto lietotājam vakarā pirms pārdošanas. Vēl nospodrina riteņus, lai spīdētu. Runājot par a.m pārdošanas cenu, vismaz EUR 50 varēs diskusijā atsist kā pamatotu. Bet, ja nopietni, tikai laba pieredze (pat bez akcijām) vairos pakalpojuma popularitāti

    Edgars K
    23.10.2023 12:25

    Automātiskā mazgāšanas iela pati par sevi nav liels jaunums. Pirms dažiem gadiem Vienības gatvē tāda bija, kur auto tiek “vilkts” cauri mazgāšanai. Tiesa, tur sākumā čalis ar augstspiediena mazgātāju noskaloja lielos netīrumus, un nebija tādu modernu aplikāciju un tā.
    Taču joprojām atklāts ir jautājums, cik tās rotējošās birstes draudzīgas krāsojumam. Īpaši jau, ja mazgāšanu sola minūtes laikā – tas nozīmē, ka piekaltušie netīrumi nevar paspēt atmiekšķēties.

    Aldis
    23.10.2023 21:02
    Reply to  Edgars K

    Pie Lubānas apļa Nestes un Krasta ielas Nestes joprojām ir 1 un 2 automazgātavas, kuras darbojas tieši tāpat (savulaik par mazgāšanas ielu saucās).. Nestes kartes īpašniekiem – 10 % atlaide.

    Niks
    24.10.2023 07:17
    Reply to  Edgars K

    Darba auto ir līgums ar Circle K. Tātad mazgāšana tikai ar birstēm. Pēc 5 gadu birstu lietošanas nekādi acīmredzami bojājumi uz virsbūves nav konstatēti.

    Mārtiņš
    23.10.2023 12:30

    Man neļauj izmantot šo kodu…
    “Atlaides kodu nevar izmantot šī pakalpojuma pieteikšanai”
    Gribēju abonēt VIP uz gadu

    Alberts Kviesis
    23.10.2023 13:03
    Reply to  Mārtiņš

    Pamēģini mēnesim vai vienai reizei. Uz gadu par 1 centu droši, ka nesanāks

    Last edited 6 months ago by Alberts Kviesis
    Biteme
    23.10.2023 12:48

    Vajadzētu šādas mazgātuves likt uz ielām pie Rīgas robežas, lai visi šmuļi kas no rītiem brauc Rīgā un taisa sastrēgumus, sastrēgumos piespiedu kārtā mazgātos)

    Alberts Kviesis
    23.10.2023 12:56
    Reply to  Biteme

    Ja izbrauc no Carnikavas, Medemciema vai Ķekavas 08:30 un Rīgā uz vietas jābūt ne vēlāk kā 09:00, tad šis ierosinājums ir pilnīgi garām. Braucot mājup – tur arī jāskatās. Alfā mazgā a.m kamēr klients iepērkas, bet tā mazgāšana ātri un ar stipri agresīvām putām; tas neko labu nebeidzās lukturiem plastmasas un virsbūves hromētajām detaļām. Kad mainīju a.m lukturus garantijas ietvaros, atzinums bija, ka dēļ auto ķīmijas (pieļauju, ka tanī pašā Alfā, jo pārējā mazgāšana bija ar rokām (rokas birsti) pašapkalpošanās atomātos). Ķīmija atmiekšķēšanai ir agresīva, to jau iepriekš zināju

    Last edited 6 months ago by Alberts Kviesis
    Biteme
    23.10.2023 14:09

    Tas pro režīms ar ikdienas mazgāšanu – kā tas iet kopā ar taupīgumu, ilgtspēju un neminēsim šeit, kaut kādu XXI gs domāšanu? Droši vien tas ir kārtējais caurums likumdošanā, kad nodokļi nav aprēķināti progresīvi, atkarībā no patērētā ūdens un ķīmisko vielu daudzuma un tas tiek ekspluatēts uz pilno klapi.

    Ja ūdens tiek savākts, attīrīts un izmantots X reizes – to varētu arī atsevišķi pieminēt…

    Robčiks
    23.10.2023 14:30

    Kas maksā par bojājumiem – norauts numura tīrītājs, loga tīrītājs vai spogulis?

    Alberts Kviesis
    23.10.2023 15:00
    Reply to  Robčiks

    Ja KASKO, tad apdrošinātājs, ja OCTA, tad sākumā pats, tad vēstule, iesniegums, pieprasījums, administratīvā tiesa utt. Man lietošanā ir auto, kur dīleris pie iegādes uzreiz pateica – nekādi masgāšanas automāti ar ruļļu birstēm, jo pietiks ar pāris reizēm, lai dabūtu plaisu aizmugures vējstikla spārnam. Šī iemesla dēļ mazgāju 2x gadā kopā ar salona tīrīšanu pie oficiālā dīlera, pārējās kādas 4-6 reizes gadā – ar augstspiedienu mājās vai pa 4-6 EUR ar rokas pašapkalpošanos..

    Alberts Kviesis
    23.10.2023 16:03

    XC90 no 2015. gada. Viņiem tāds nedaudz pagarināts uz āru spārns virs aizmugures vējstikla. Šad tad citos resursos var redzēt to plastmasu ieplēstu.. Pirms n-gadiem tādu vienu manīju un sev piefiksēju zināšanai

    assasa
    23.10.2023 16:57

    1.www versijā joprojām neļauj ielogoties, saka ka konts neeksistē. App ļauj
    2.nezkāpēc ievadot kodu, neļauj uzreiz atķeksēt “automātisko mēneša pagarināšanu, ko man naffig nevajag
    3.dibenu mašīnai nenomazgā. Nevienai. Biju ar busu, sedanu un universāli, visiem dubļu pēdas palika uz dibena
    4.putekļusūcējus ļauj izmantot pat bez mazgāšanas :)
    5.salvetes par maksu, protams, sux.
    6.Nestēs esošajās 1&2 man visus auto līdz šim ir nomazgājuši labāk un lētāk. Circles automāti diskus neprot izmazgāt. Bet kopumā tur, kur mazgā ar rokām, tur parasti viskvalitatīvāk, šitie visi automāti ir labi, ka ātri, bet nekādi ne labi.

    Krotow
    23.10.2023 17:50

    Kā šī mazgātava tiek galā ar auto, kam radio antenas stienis uz jumta? Tādus joprojām IMHO ir vērts mazgāt tikai rokas mazgātavās vai pašam.

    Robčiks
    23.10.2023 19:41
    Reply to  Krotow

    Pirmajā reizē problēma, bet otrajā reizē jau viss ir kārtībā – antenas stienis pēc pirmās reizes taču vairāk nav uz jumta. Problēma atrisināta.

    Dooh
    23.10.2023 20:16
    Reply to  Krotow

    Pirms gadiem 20 šādi antenu pazaudēju.. Izdomāju paklausīties mūziku, kamēr mazgā mašīnu, ieslēdzu radio un aizmirsu, ka antena izlīdīs… Rezultātā dzirdēju pamatīgu troksni un tad… tuk, tuk, tuk.. Un tad tik pieleca, ka antena tika izrauta ar visām iekšā, aptinusies ap statoel birsti un sitas pa jumtu…

    Krotow
    23.10.2023 22:10
    Reply to  Dooh

    No tā arī baidos. Man auto antena kāreiz ir mazais stienis jumta aizmugurē.

    Skābene
    24.10.2023 09:02

    Numura zīmi vajag pieskrūvēt, vai piekniedēt! Arī pa peļķēm un kupenām būs drošāk!

    25.10.2023 15:18

    Es arī notestēju! Teikšu 10 baļļu sistēmā lieku labu 4 vai sliktu 5. Kopā – nebiju apmierināts. Pirmkārt jau process tikt iekšā ja nav abonoments ir ilgs, gaidīju rindā minūtes 10. Otrkārt bija sajūta, ka auto tiek dauzīts. Treškārt – auto bija tālu no tīra nomazgāta. Piebraucu norādīju to operatorei – tikai teica, ka auto specifika un neko nevar darīt.
    Otru reizi šeit vairs nebraukšu! Slikti.

    Uz krasta ielas tunelis nomazgā tīru, tas ir lētāks un arī auto tiek mazāk mocīts!

    Alberts Kviesis
    25.10.2023 15:40
    Reply to  Māris Gaugers

    Māri, atzīme vai vērtējums “4” nozīmē “gandrīz apmierinoši”. Ja reiz nebiji gandrīz apmierināts, tad pienākas trulis..

    davix
    26.10.2023 10:13

    Ja reiz tas ir “konveijera” produkts – tad tam arī tā attiecīgi būtu jāmaksā – kā zemākā pieejamā cena tirgū. Te kā redzams, ir bez maz vai pretēji. Konveijera pakalpojums, kas papildināts ar pāris digitalizētiem štruntiņiem un ērtībām, uzreiz tiek pasniegts jau kā virs vidusmēra cenu kategorijas.

    Otrkārt, nav īsti saprotama tā sajūsma par ātrumu. Par tādu naudu gribētos galvenokārt kvalitāti, nevis 96 sekundes. No dzīves neko daudz nezaudētu, ja to mašīnu notīrītu arī 3-5 minūtēs, bet vismaz kvalitatīvāk.

    Treškārt, joprojām šaubas par šīm automātiskajām birstēm, ņemot vērā Latvijas praksi salīdzinoši ātri atstāt novārtā pakalpojuma uzturēšanas kvalitāti. Kamēr reklamējas, tās birstes jaunas un ok. Es tā reiz izbraucu cauri jaunā tipa “saudzīgajām” Circle-K birstēm un tad varēju skaitīt atzīmes pēc ikgadējās autoservisa virsbūves pārbaudes. Pietiek ar pāris smilšainām mašīnām rindā pirms Tevis un tās birstes būs pārsteigumiem pilnas.

    Didzis
    26.10.2023 15:30

    Kā abonementu var anulēt?
    Noteikumos rakstīts, ka jāraksta iesniegums. Tiešām? Un jāsūta ar pasta balodi?
    Lietotnē nav pogas “Anulēt abonementu”

    Alberts Kviesis
    26.10.2023 23:29
    Reply to  Didzis

    Tur jau tas joks, ka tiklīdz piekrīti līguma nosacījumiem, tā tikai ar PTAC starpniecību varēsi cerēt uz kaut daļēju līdzekļu atgriešanu. Šai novitātei ir sava sautīgā iecere – panākt abonementa iegūšanu un tā slaukšanu arī gadījumā, ja pakalpojuma kvalitāte neatbilst cerētajai.. Tas saucas – ienākumus nesošs (profitabls) bizness, kur jāatrod pirmie brīvprātīgie, un tālāk “rullēs kā nu būs tā būs, ka tik piķis ieripo”..

    davix
    27.10.2023 10:58

    Neesmu iedziļinājies šajā niansē, bet automātiskā maksājuma izslēgšana vēl nenozīmē līguma anulēšanu. Tur jābūt vērīgiem!

    Alberts Kviesis
    27.10.2023 12:30

    Un tas līgums jāparaksta, neatkarīgi no potenciāli nākotnē saņemtā pakalpojuma kvalitātes? Kā var zināt, kāda tā kvalitāte būs? Jāmaksā ir, bet saņemt naudu atpakaļ par nekvalitatīvu, nepilnīgu, neapmierinošu pakalpojumu, un/vai pārtraukt līgumu – tas jau tāds sīkums. Kuru gan tas varētu interesēt? Biznesa organizētājam tas toč interesē vismazāk..

    Alberts Kviesis
    27.10.2023 12:51

    Un kā ar šo?
    Simona K, pirms 4 nedēļām
    Vēlējos izmēģināt un uzrunāja akcija pa 1€ pirmā mazgāšanas reize! no kartes noņēma 19,76
    Nomazgāja nekvalitatīvi, putnu izkārnījumi uz durvīm palika, 4x izdevīgāk būtu pašapkalpošanās moikā un iespējams labāku rezultātu! Neiesaku nevienam. Reģistrējoties uzliekat kartei limitu lai nenoņem lieku naudu!

    Īpašnieka atbilde pirms 3 nedēļām
    Paldies par vērtējumu. Mēs būtu ļoti pateicīgi, ja jūs varētu dalīties ar savu pieredzi, apmeklējot šo tuneļa automazgātavu, rakstot mums uz abonements@probroexpress.lv.

    Secinājums – arī neapmeklējot šo vietu ir puslīdz skaidrs rezultāts un viņu darba organizācija..

    Biteme
    27.10.2023 13:04

    Tehniski – neiekasēs. Bet ja līgums nav pārtraukts, tad – teorētiski – krājas parāds. Es jau neko, tikai stāstu kā var darboties finansu ģēnija plāns. Parādu nodod piedziņai…un lai ir nolādēta diena, kad es uzinstalēju aplikāciju un ievadīju kodu)

    davix
    27.10.2023 15:28
    Reply to  Biteme

    Šis man atsauc atmiņā slavenos MyFitness līgumus, ar obligātu automātisko maksājumu … un visam “kronis” bija nepieciešamā – ārsta zīme, lai varētu apturēt abonementu veselības problēmu dēļ un ar to viss nebeidzās. Iesniegums ar ārsta zīmi vēl bija jāiesniedz līdz noteiktam mēneša datumam, pretējā gadījumā naudiņu noskaitīja. Respektīvi bija jāparedz saslimšana vismaz 15 dienas iepriekš :D

    Biteme
    27.10.2023 15:49
    Reply to  davix

    Nu, tas jau acīmredzami paredzēts ka slimība domāta nevis drudzis, bet kas lielāks – lūzums vai kāda cita nopietna vaina, kas liedz ilgstoši apmeklēt sviedrētavu.

    Es to saprotu tā, ka šādā veidā pasargājas pret cilvēkiem kas nosacīti, ar 1. janvāri sāk jaunu dzīvi, nopērk gada abonementu un pēc mēneša sāk lekt nost un izdomā apturēt abonementu. Ja gada cena ir gana izdevīga salīdzinot ar vidējo apmeklējumu skaitu reiz vienreizējā apmeklējuma cenu, tad protams ka cenšās (centās?) atsijāt tos, kas nopērkot gada abonementu, centās to pastiept garāku.

    Lai nu kā, bet šeit vismaz ir skaidri definēti noteikumi – cita lieta, vai tie patīk, nepatīk, pieņemami vai riebjās. Cita lieta, ja ieeja ir plata un apgaismota, bet izeja pa sētas durvīm pustumsā kā šīs mazgātuves gadījumā)

    Krotow
    27.10.2023 13:10

    Piķi, putnu kakas, augu sveķus un vēl vairākus šmuces veidus ātri nomazgāt nav iespējams. Tikai ar augstspiediena ūdens strūklu tie nepazūd. Pārbaudīts neskaitāmas reizes. Tur ir ko ņemties ar ziepēm, citiem tīrītājiem un uzmanīgu beršanu.

    Sergejs
    27.10.2023 15:38

    Esmu uzgājis labu vasku kas pēc iedarbības rezultāta līdzīgs “keramikai” , tik izmaksas stipri zemākas. Bundža pietiek kādiem 4-5 gadiem, pēc uzklāšanas reāli strādā 12 mēneši, ūdens ripo nost kā no zoss. Mazgāšanas process izpaužās tā tagad: Iesmelt spainī lietus ūdeni no mucas, ar mikrofibru viegli nomazgāt virsbūvi, noskalot ar vēl vienu spaini lietus ūdens (ne aiz taupības, tajā nav kaļķa kas pleķus veido). Citas drazas tipa asfalta arī viegli nāk nost un putnu kakas neieēdas krāsā. Protams ka lai rezultāts ir labs pirms tam virsma ir jāsagatavo ar bitumena noņēmēju (man Wurth patīk) un attīrītāju-pulētāju. Ja pieiet nopietni tad ap 4-5 stundām prasa, bet rezultāts tā vērts. Ja kādam interesē links zemāk, tikai uzklājot vasku nevajag bizu kārtu gāzt virsū, būs čakars pārpalikumus noslaucīt😉
    https://www.springriver.lv/soft99-new-fusso-coat-12-months-vasks-tumshs.html

    Alberts Kviesis
    27.10.2023 13:42
    Reply to  Krotow

    Ja putna kaku nedēļas laikā nesavāc, tad kaut kas ieēsties dziļāk lakas kārtā var. Svaigākus *ūdus – paņemu virtuves papīra dvieli vai puņķu salveti, samērcēju ar pie rokas esošu logu šķidrumu un atstāju uz pusstundu. Pēc tam ar tīru tādu pašu metodi un logu šķidrumu iepriekš mērcētais komplekts tiek noslaucīts un ir tīrs..
    Tomēr kundzei bija attaisnotas cerības, ka esošu kaku par 1 EUR noņems, lietojot izslavēto pakalpojumu..

    Sergejs
    27.10.2023 15:25
    Reply to  Krotow
    Alberts Kviesis
    27.10.2023 17:24
    Reply to  Sergejs

    WURTH sastāvā ir naftas petroleja, propāns, metilspirts, aromatizētājs un CO2. Pieņemot, ka propāns nepieciešams īpašību saglabāšanai un CO2 izsmidzināšanai, tad pa lielam paliek petroleja un metilspirts, ko var uzmaisīt arī mājas apstākļos.. metilspirtu var aizstāt ar koncentrētu samogonu, nekas traks nenotiks. Petroleja veikalā pieejama.

    Biteme
    27.10.2023 13:05
    Reply to  davix

    ā, tu jau iepriekš uzrakstīji par to pašu….maz kurš par to iedomājas.

    Oļegs
    22.03.2024 14:30

    2 mēnešus izmantoju dārgāko abonementu, rezultāts bēdīgs, abās pusēs spārniem krāsa norauta, bet kam tur ko pierādīsi. 2018.gada auto. Tur tādā ātrumā mašīnu izrauj cauri, kā tur vispār kaut ko var nomazgāt. Diski vienmēr paliek pus netīri, ja ir braukts pa grunteni, priekša, aizmugure arī nenomazgājas kā vajag, sānu lejas daļa arī. Bet nu krāsa smuki nolido nost, tāda sajūta, ka pa sauso izrauj cauri tam tunelim. Vienīgais pluss ir tā putekļusūcēju zona un paklājiņu tīrīšana.

    Reklāma