Web Analytics
More
    Reklāma

    Blackmagic ļoti šauram Android ierīču klāstam uzsāk piedāvāt kameras lietotni

    Jaunākie raksti

    Blackmagic izlaiduši jaunu bezmaksas kameras lietotni Android izmantotājiem. Blackmagic daudzi plašāk pazīst kā DaVinci Resolve izveidotāju, jaunā Blackmagic Camera lietotne paredzēta uzlabotai viedtālruņa kameras pārvaldīšanai.

    Blackmagic Camera lietotne atrodama Google Play Store, bet uzreiz jābrīdina, ka lietotne pieejama tikai ļoti šauram viedtālruņu klāstam. Zināms, ka tā sadarbojas ar sekojošiem viedtālruņu modeļiem:

    Reklāma

    • Samsung Galaxy S23 Ultra
    • Samsung Galaxy S24
    • Samsung Galaxy S24+
    • Samsung Galaxy S24 Ultra
    • Google Pixel 7
    • Google Pixel 8 Pro

    Bet tādi spējīgi viedtālruņi kā Google Pixel Fold, Samsung Galaxy Fold 5, OnePlus Open un OnePlus 12 atstāti bez Blackmagic Camera lietotnes atbalsta.

    Blackmagic Camera varētu izmantot tie, kuriem ir svarīgi pārbaldīt video uzņemšanu un redzēt visu svarīgāko informāciju par skaņu, fokusu, slēdža ātrumu, ISO, kā arī Blackmagic Camera lietotne atbalsta H.265 kodeku un HLG10 krāstelpu. Lietotnē ir arī DaVinci Resolve integrācija atvieglotai video ielādēšanai apstrādes programmā.

    Samsung Galaxy S23 Ultra un S24 Ultra piedāvā 8K video, kamēr Google Pixel 8 Pro būs pieejami video iestatījumi tikai līdz 4K. Arī citiem atbalstītajiem viedtālruņu modeļiem var būt kādi ierobežojumi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    26.06.2024 21:14

    Uz sava basic s23 novilku vakar 🙂

    Reklāma