Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Jamboard nebūs pieejams jau 1. oktobrī

    Jaunākie raksti

    Šī varbūt nav pati svaigākā tehnoloģiskā ziņa, bet manā e-pastā 22. jūnija vakarā iekrita atgādinājums, ka Google Jamboard rīks pārstās darboties ar 2024. gada 1. oktobri.

    Tas bija atgādinājums, jo iepriekš esmu lietojis šo servisu, kā arī nešaubos, ka kāds no jums savās darbavietās būs par to vismaz dzirdējis vai arī pašiem nācies to lietot. Tas ir rīks, kurā salīdzinoši viegli un bez maksas cilvēku grupai ir iespēja dalīties un ģenerēt idejas ar virtuālo līmlapiņu un citu instrumentu palīdzību. Savā praksē es to izmantoju projektu vadībā pēc Agile metodoloģijas.

    Reklāma

    Iespējams, ka Jamboard nosacītā popularitāte bija saistīta ar bezmaksas pieeju un salīdzinoši vieglo lietošanu. Taču jau kādu laiku zināms, ka šim servisam pienāks gals, un tas notiks pēc pāris mēnešiem. Tikmēr esošie Jamboard ieraksti, kas glabājas Google Drive, tiks pārveidoti PDF formā laika periodā no 1. oktobra līdz 31. decembrim. Pēc tam tiem vairs nebūs iespējams piekļūt. Pēc Google teiktā, nākotnes plānos ir piedāvāt līdzīgu servisu, sadarbojoties ar partneriem, bet vairs neizstrādājot savu alternatīvu.

    Kādi ir jūsu iecienītākie šāda veida digitālie ideju ģenerēšanas rīki, kuros jāiesaista vairāki cilvēki?

    AvotsGoogle
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andis R.
    26.06.2024 21:16

    Te lieliski ClickUp ir pastāstījis par Whiteboards. Es gan būtu licis vēl daudzus citus.

    Mans Favorīts ir ClickUp, bet kā jau viņi paši saka, ir sarežģīts un man nav izdevies savu komandu ar to strādāt.

    Otrs favorīts in InVision. Šo es lietoju gan kā atsevišķu app, kad tiekos ar klientiem un pārrunājam māju dizainu lietas. Gan kā appu iekš BaseCamp, kuru lieto visa komanda + distribūtori. Tur tad aši radam jaunu produktu idejas.

    https://clickup.com/blog/jamboard-alternatives/

    Reklāma