Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” sāk atbalstīt minūti garus balss statusa atjauninājumus

    Jaunākie raksti

    Ziņapmaiņas lietotne “WhatsApp” nedēļu iesākusi ar jaunu funkciju, kas aktuālāka būs tiem, kuri iecienījuši regulāri atjaunot sava profila statusu. Uzņēmums paziņojis, ka lietotājiem tagad ir iespēja ierakstīt un pievienot līdz minūtei garus balss statusa atjauninājumus.

    Jāatzīmē, ka iepriekš “WhatsApp” saņēma atbalstu videoklipu kopīgošanai, kuru garums nepārsniedz vienu minūti, un piedāvā šādā veidā atjaunot profila statusu. Papildus tam lietotājiem bija opcija kopīgot balss piezīmi savā statusa lapā, kuras garums gan nevarēja pārsniegt 30 sekundes. Tagad “WhatsApp” šajā ziņā sniedz lielāku rīcības brīvību un ļauj pievienot uz pusi garāku balss statusa atjauninājuma ierakstu.

    Reklāma

    Jaunā iespēja pie lietotājiem nonāks tuvākajā laikā un būs aktuāla gan “iOS”, gan “Android” ierīcēs. Lai pie tās tiktu, jāatceras savā ierīcē instalēt jaunāko “WhatsApp” lietotnes versiju.

    Būtiski, ka šī ir viena no diezgan daudzām funkcijām, ko “WhatsApp” pēdējā laikā sācis vai plāno piedāvāt. Pārskatāmā nākotnē pie lietotājiem varētu nonākt iespēja automātiski noņemt paziņojumus par neizlasītajām ziņām, kas aktuālāka varētu būt tiem, kuri ik dienu saņem kaudzi ziņu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma