Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Eiropas viedtālruņu tirgos izdevies pārspēt Apple

    Jaunākie raksti

    Stāsts jau kļūst sens kā Saule – Samsung un Apple jau atkal mainījušies vietām ar viedtālruņu pārdošanas apjomiem. Pagājušā gada pēdējos trīs mēnešos iPhone pārdošanas apjomi bija virs Samsung Galaxy, šī gada sākuma mēnešos abu ražotāji spēki bija teju vienlīdzīgi, bet nu Samsung atkal ieņem pirmo vietu Eiropas tirgos.

    Samsung ar 33% pasaules tirgus daļu un Apple ar 27% uzsāka cīņu 2023. gada sākumā, bet nu Samsung ir 32%, kamēr Apple ir 25%. Interesanti, ka starp 2023. gada sākumu un 2024. gada sākumu tieši Eiropā Samsung piedzīvoja 7% lēcienu, kamēr Apple zaudēja 1% no Eiropas tirgus.

    Reklāma
    Advertisement

    Interesanti, ka gandrīz visiem ražotājiem ir pārdošanas pieaugums pret iepriekšējo gadu, kas gan nav vērojams Apple nometnē.

    Tā vien izskatās, ka šoreiz Samsung ar Galaxy S24 sēriju, Galaxy A35 un Galaxy A55 5G ļoti spēcīgi startējis Eiropā. Tiek vēstīts, ka arī visu pirmo šī gada pusi Samsung varētu bez pūlēm noturēt pirmo vietu Eiropā.

    Iespējams, Apple paši sev iešāvuši kājā ar jauna SE modeļa nepiedāvāšanu tirgū, kā arī iPhone 15 sērijas atnākšanā nebija nekā pārsteidzoša un kliedzoši jauna, kas liktu vecāku iPhone lietotājiem meklēt iPhone 15 sēriju veikalos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma