Web Analytics
More
    Reklāma

    Toyota uzskata, ka viņiem vajag sporta krosoveru

    Jaunākie raksti

    Kurš grib krosoveru? Kā rāda tirdzniecības dati, tad ļoti daudzi. Kurš grib sportisku krosoveru? Arī gana daudzi, jo, ne jau velti ir ļoti daudz šāda veida mašīnu ar lielu jaudu un citiem uzlabojumiem sportiskai braukšanai. Arī Toyota pārstāvji uzskata, ka ir laiks pievienoties “ballītei” un uztaisīt savu sporta krosoveru.

    Vairākiem Toyota modeļiem ir bijuši GR Sport uzlabojumi, bet tie ir tikai vizuāli. Pilnvērtīgs GR nodaļas krosovers, kurā veiktas izmaiņas dzinējam, ātrumkārbai, balstiekārtai un citām mašīnas detaļām ar konkrētu mērķi, tāda auto pagaidām viņiem nav. Pagaidām.

    Reklāma

    GR nodaļas boss Tomoja Takahaši uzskata, ka pilnvērtīgs GR krosovers nākotnē ir nepieciešamība, viņam norādot, ka cilvēki izvēlas mašīnas ar šo virsbūves tipu, jo viņiem ir lielākas ģimenes vai nepieciešams lielāks vietas daudzums mašīnā. Takahaši uzskata, ka tas būtu likumsakarīgs attīstības ceļš visam Toyota sporta zīmolam.

    Viņš pagaidām nav atklājis plašākas detaļas, kura mašīna varētu iegūt pilnvērtīgu GR versiju, taču prognozējams, ka tas varētu būt kāds no lielākajiem Toyota modeļiem. Arī Takahaši norāda, ka viņiem jāizdara pareizā izvēle, jo resursi ir ierobežoti, bet tie jālieto pēc iespējas efektīvāk.

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    22.05.2024 14:38

    GR Yaris ir labs! Gan jau arī Sporta SUV būs labs, varēs patramdīt visādus Cayenne un tamlīdzīgus zvērus.

    KKTK
    22.05.2024 14:48

    Vai tik nebūs kā ar BumWĒ – visādi krosoveri saņems trīs strīpiņas, pat bez jebkādiem īpašiem uzlabojumiem, tik lai noslauktu papildus naudu :)

    Reklāma