Web Analytics
More
    Reklāma

    “Wolt” platfromā tagad var pasūtīt “Samsung” sadzīves tehniku

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju uzņēmums “Wolt” Latvijā uzsācis sadarbību ar uzņēmumu “Premiumstore”, kas pārstāv “Samsung Veikalus”. Jaunā sadarbība nodrošinās iedzīvotājiem iespēju “Wolt” platformā pasūtīt “Samsung” zīmola televizorus, skaņu sistēmas un putekļsūcējus.

    Piegādi un tehnikas uzstādīšanu, kā arī veco iekārtu utilizēšanu nodrošinās “Samsung Veikals” eksperti. Kā norāda Mantas Lomsarģis, “Wolt” Baltijā vadītājs: “”Wolt” saviem partneriem piedāvā dažādas sadarbības iespējas – sākot no piegādes pakalpojumiem līdz preču tirdzniecībai mūsu platformā. Vienmēr cenšamies rast labāko risinājumu, kas atvieglo cilvēku ikdienu. Tāpēc esam gandarīti uzsākt sadarbību ar “Samsung Veikalu”, kas nodrošinās iespēju iegādāties mūsu platformā dažādas sadzīves tehnikas preces, bet to piegādi un uzstādīšanu uzticot šajā jomā strādājošiem ekspertiem.”

    Reklāma

    Lai arī “Samsung” zīmola televizorus un citu tehniku var iegādāties dažādos tiešsaistes veikalos, tieši “Wolt” platformas uzticamība ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc “Samsung Veikals” kā savu partneri ir izvēlējušies “Wolt”.

    “Šo projektu īstenojām ar īpašu mērķi: piedāvāt klientiem vienkāršu un nevainojamu veidu, kā iegādāties svarīgākos elektronikas sadzīves priekšmetus. Esam daudz ieguldījuši, lai īstenotu šo vīziju, un esam ļoti pateicīgi par apbrīnojamo komandas ieguldījumu un zināšanām, kas to padarīja iespējamu.

    Mūsu klienti Latvijā, īpaši Rīgā, var gatavoties nevainojamai piegādes pieredzei un augstākās klases pakalpojumiem. Ar nepacietību ceram, ka ar “Smart Home by Samsung”, ko piedāvā “Wolt”, pārspēsim iedzīvotāju cerības,” piebilst Viltė Akambakaitė, “Premiumstore” projektu vadītāja.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gsgas
    17.05.2024 08:51

    Neesmu no Rīgas un varbūt kļūdos, bet kādu nevainojamu pieredzi var ārvalstu kurjers ar sabrukušu auto man piedāvāt?
    Vai arī te būs spec privātie kurjeri ar svaigiem kravas busiņiem?

    Gundars
    20.05.2024 17:59
    Reply to  Gsgas

    Nu bet šķebinošu preses relīzi taču jāuzcep! Tie wolti bolti degradējuši visu vidi, vazājās pa privātīpašumiem, “delivery, delivery”, vienīgais ko spēj izgrūst. Sienas noš’vīkā, ārdurvis atstāj vaļā, teritoriju vārtiņus ar kāju atsper. Slāj pāri zālājiem, savus galēji pajukušos tranduļetus nomet uz ielas vai vārtu priekšā. Zemāku apkalpošanas pieredzi vajag vēl krietni pameklēt.

    Reklāma