Web Analytics
More
    Reklāma

    Pearl Latvija SIA iegādājas Infotrust SIA SAP biznesa vienību, stiprinot tās datu analīzes iespējas un klātbūtni Latvijā un Baltijā

    Jaunākie raksti

    SIA Pearl Latvija, vadošais tehnoloģiju risinājumu piegādātājs, vakar paziņoja par Latvijas biznesa inteliģences tehnoloģiju sektora vadošā dalībnieka Infotrust SIA SAP biznesa struktūrvienības stratēģisku iegādi. Šī iegāde ievērojami uzlabo Pearl Latvija iespējas datu analīzes jomā un paplašina klientu bāzi, iespējas un ietekmi Baltijas reģionā.

    Integrācija uzsver Pearl Latvija pastāvīgo apņemšanos piegādāt novatoriskus un uzticamus tehnoloģiju risinājumus, kas pielāgoti dažādām nozarēm – mazumtirdzniecības, vairumtirdzniecības, telekomunikāciju, farmācijas, ražošanas, finanšu, kā arī publiskajam sektoram. Izmantojot Infotrust plašās zināšanas, resursus un izveidotās attiecības ar klientiem, Pearl Latvija ir gatava nostiprināt savu lomu kā galvenais partneris digitālo transformāciju iniciatīvās Latvijā un Baltijas reģionā.

    Reklāma

    Armands Šlihte , Pearl Latvija vadītājs, ir sajūsmā par iegādi, sakot: “Mēs esam priecīgi sveikt Infotrust SAP komandu Pearl grupā. Šis solis lieliski sakrīt ar mūsu stratēģiskajiem izaugsmes mērķiem un padziļina mūsu apņemšanos nodrošināt mūsu klientiem plašu klāstu ar tehnoloģiju risinājumiem. Infotrust iespaidīgie sasniegumi un prasmīgā komanda ievērojami uzlabos mūsu datu analītikas spējas un virzīs mūsu izaugsmes iniciatīvas reģionā.

    Vēsturiski Infotrust SAP biznesa struktūrvienība ir atzīta par būtisku analītikas partneri SAP klientiem Latvijā, kas piedāvā inovatīvus risinājumus datu pārvaldības, datu noliktavas un biznesa informācijas jomās, veicinot uz datiem balstītu pārvaldību. Klientu bāze aptver Baltijas vadošos banku, apdrošināšanas, loģistikas un publiskā sektora klientus. Pearl Latvija tagad piedāvās šīs iespējas plašākai klientu bāzei visā Baltijā.

    Māris Svilāns Infotrust valdes loceklis un pārdošanas vadītājs komentēja iegādi: ” Šajā integrācijā mēs redzam lielu sinerģiju, jo Pearl Latvija SAP kompetence ļauj mums uzlabot pakalpojumu sniegšanu un rada priekšnoteikumus papildus izaugsmei. Kopā mēs esam gatavi piegādāt SAP inovatīvos datu analīzes risinājumus klientiem Baltijā.”

    Darījums tika pabeigts pagājušajā nedēļā, un Infotrust SAP sturktūrvienība strādās kā Pearl Latvija meitasuzņēmums, saglabājot sava zīmola identitāti un darbības autonomiju, vienlaikus gūstot labumu no pastiprināta atbalsta un sinerģijas plašākā organizācijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma