Web Analytics
More
    Reklāma

    Beidz pastāvēt videospēļu aksesuāru zīmols Roccat

    Jaunākie raksti

    Vācijā radītais un bāzētais videospēļu aksesuāru zīmols Roccat izbeigs savu eksistenci, jo tiks pilnībā integrēts jaunajos īpašniekos Turtle Beach.

    Uzņēmuma iegāde notika jau 2019. gadā, taču šo piecu gadu laikā abi zīmoli darbojās paralēli. Tomēr Turtle Beach izlēmis, ka laiks apvienoties un turpināt darbu zem viena zīmola nosaukuma. Savulaik Roccat tika iegādāts par 19.2 miljoniem dolāru. Par šo lēmumu nav publiskota oficiāla informācija, bet atbilde redzama FAQ sadaļā Turtle Beach mājaslapā, kad vaicāts par Roccat zīmola pazušanu.

    Reklāma

    Tomēr Roccat faniem un lietotājiem nav jāuztraucas, jo līdz šim populārie produkti joprojām tiks piedāvāti kopā ar Turtle Beach radītiem jaunumiem. Pēc Turtle Beach teiktā, tad no Roccat produktiem joprojām būs iespējams iegādāties Vulcan, Kone, Burst un Sense produktu līnijas tikai ar Turtle Beach logo.

    Tāpat svarīgi, ka tiks atbalstīta iepriekš radītā Roccat programmatūra Swarm, kas atbildēja par aksesuāru konfigurāciju. Turtle Beach pat sola, ka šī gada pavasarī būs pieejama jauna Swarm II versija. Arī tehniskais atbalsts nekur nepazudīs, un viss būs pieejams vienā apvienotajā mājaslapā.

    Vai kāds no lasītājiem ir iecienījis zīmola Roccat produkciju?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    And-so
    22.04.2024 13:18

    Ehh .. žēl, manā pieredzē Roccat bija vienīgais brands, kas izskatījās labi un peles nebija jāmaina (vai jālabo) katru gadu, dēļ kaut kāda sviestaina rullīša gļuka vai LMB dubultklikšķa problēmas (Razer es skatos uz Tevi). Mana Roccat pele ir vienīgā, kas nav basic Logitech M10, kas ir izvilkusi 5+ gadus, kamēr visi fancy Logitech (neskaitot offisa peles, tās nav plīsušas), Razer, Corsair plīsa vai nu līdz, vai tūlīt pēc garantijas laika beigām. Pat A4tech es dabūju jaukt ārā un labot x3 2 gadu periodā, jo rullītis nobeidzās regulāri.

    Lolwart
    23.04.2024 17:41
    Reply to  And-so

    Ja būtu tik laba prece, nebūtu bijusi vajadzība pārdoties un izzust.

    Raimis
    24.04.2024 01:10
    Reply to  And-so

    Man savulaik šķiet bija kādas 3 roccat kone peles. Ļoti patika forma un izskats, bet visām ar laiku parādījās dubultklikšķis. Beigās apnika izmest naudu un pārgāju pie citām pelēm. Vēl biju nopircis roccat kave xtd austiņas. Spēlēs bija varens bass, bet viņas bija mistiski klusas. Mūziku un filmas nebija iespējams izbaudīt. Var jau būt ka gadījās brāķis, bet viņu austiņām pēc tā vairs neskatījos virsū.

    rudzu rikas
    23.04.2024 17:49

    mm, bēdīgi, bija viņiem super labs peles paliknis (roccat siru). Vēl mazliet ir palicis no veciem krājumiem, bet nu kad beigsies tad nezinu – būs jāmeklē ilgi lai kaut ko līdzvērtīgu atrastu.

    Reklāma