Web Analytics
More
    Reklāma

    “DJI” nācis klajā ar savu jaunāko FPV dronu – “Avata 2”

    Jaunākie raksti

    2022. gada augustā bezpilota lidaparātu ražotājs “DJI” iepazīstināja ar jaunu telpās izmantojamu FPV (first-person view) jeb pirmās personas skata dronu “Avata”. Pēc vairāk nekā pusotra gada uzņēmums nācis klajā ar “Avata” nākamās paaudzes FPV dronu “Avata 2”, solot līdz šim iespaidīgāko lidojuma pieredzi.

    “Avata 2” ir “DJI” kopumā trešais FPV drons. Otrās paaudzes “Avata” modelis piedāvā vairākus uzlabojumus, tostarp labāku attēla kvalitāti, ilgāku lidojuma laiku un klusāku darbību. Līdz ar to “Avata 2” tagad uzskatāms arī par jaunajiem lietotājiem draudzīgāko FPV dronu.

    Reklāma

    Jaunais drons aprīkots ar “RockSteady” un “HorizonSteady” stabilizāciju lidojumam un video uztveršanai. Tāpat tas ir salīdzinoši daudz klusāks nekā iepriekšējais “Avata” modelis, jo aprīkots ar vieglāku un pielāgotāku propellera aizsargu. “Avata 2” arī piedāvā veikt dažādus lidošanas manevrus, trikus, kas var būt saistošāk tieši jaunajiem lietotājiem.

    Vēl viens aspekts, kur “Avata 2” izceļas, ir maksimālais lidošanas laiks, kas sasniedz 23 minūtes ar vienu bateriju, kā arī tiek piedāvātas ātrās uzlādes iespējas. “DJI” šim dronam piedāvā līdz pat 13 km pārraides attālumu.

    “DJI Avata 2” drona cena ir 489 eiro. Taču kā parasti interesenti var iegādāties arī “Fly More Combo” komplektācijas ar papildus aksesuāriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Karlis
    14.04.2024 23:14

    Turot līdzi trendam … jautājums … cik kg trotila tas spēj pacelt un cik tālu to var aizvest, teiksim, 20min

    Lauris
    15.04.2024 07:00
    Reply to  Karlis

    Kā ikdienas drona lietotājs profesionālām vajadzībām,varu teikt,ka šāda veida jautājumi ir ļoti dziļi apriebušies. Pirmās divas reizes tas likās asprātīgi,tagad tikai kaitinoši.

    Aivars
    16.04.2024 13:50

    Vai pareizi saprotu ka ievērojot visu valstī esošo likumdošanu FPV dronu nemaz nedrīkstētu lietot?

    Reklāma