Web Analytics
More
    Reklāma

    Digitālo inovāciju parks izsludina mākslīgā intelekta izaicinājumu “AI Kick”

    Jaunākie raksti

    Lai veicinātu sabiedrības izpratni par mākslīgo intelektu un tās digitālo prasmju attīstību, Digitālo inovāciju parks izziņo “AI Kick” – 30 dienu tiešsaistes mākslīgā intelekta izaicinājumu, kas sāksies jau 17. aprīlī. Pieteikšanās: www.digip.lv/aikick.

    “AI Kick” ir mākslīgā intelekta izaicinājums, kura mērķis ir sniegt tā dalībniekiem vispusīgas zināšanas un praktiskas iemaņas darbā ar mākslīgo intelektu. Mēneša laikā, veltot tikai 20 līdz 30 minūtes dienā, dalībnieki apgūs vairākus mākslīgā intelekta rīkus. Izaicinājuma noslēgumā dalībnieki ne tikai pratīs prasmīgi orientēties dažādos ģeneratīvā mākslīgā intelekta rīkos, bet arī būs apguvuši attēlu, tekstu, stratēģiju, plānu izveidi, datu apstrādi un pat dažas automatizācijas iespējas, kas ļaus mākslīgajam intelektam kļūt par neatņemamu palīgu ikdienas uzdevumu veikšanā. Izaicinājuma noslēgumā dalībnieki saņemt sertifikātu par dalību izaicinājumā. Dalība izaicinājumā līdz 14. aprīlim pieejama par “agrā putniņa cenu” – 95 eiro (standarta cena – 135 eiro).

    Reklāma

    “Mākslīgo intelektu jau šobrīd izmanto daudzi speciālisti un uzņēmumi gan Latvijā, gan ārvalstīs, atvieglojot ikdienas darbus vai padarot to izpildi ātrāku. Vēlamies, lai arvien vairāk cilvēku spēj tos prasmīgi izmantot un ierauga iespējas, ko sniedz šīs prasmes. Vai tā būtu lielu datu apstrāde uzņēmumā, regulāra satura ģenerēšana vai sava hobija pārvēršana biznesā – ar mākslīgo intelektu var paveikt daudz un no dažādiem aspektiem. Rīki ir ļoti daudzpusīgi, praktiski un noder ikvienam,” vēsta Digitālo inovāciju parka vadītāja un mākslīgā intelekta eksperte Agate Ambulte.

    Mēneša laikā “AI Kick” izaicinājuma dalībnieki katru darba dienu saņems mācību materiālu izaicinājuma platformā, kas ļaus katram apgūt saturu sev ērtā laikā. Norisināsies arī trīs tiešsaistes sarunu sesijas, kuros būs iespēja saņemt atbildes uz sev neskaidriem jautājumiem. Izaicinājuma laikā teorētiskās zināšanas tiks stiprinātas ar praktisku darbošanos un uzdevumiem. Izaicinājums piemērots uzņēmējiem, dažādu nozaru pārstāvjiem, darbiniekiem un pašnodarbinātiem speciālistiem, kā arī ikvienam, kurš vēlas apgūt jaunas prasmes un sasniegt jaunas virsotnes.

    Izaicinājuma mentori ir IT nozares profesionāļi – Agate Ambulte un Aleksandrs Supruns. Agate ir Digitālo inovāciju parka vadītāja un mākslīgā intelekta eksperta, kas organizē arī Latvijā pirmo mākslīgā intelekta talantu programmu un šobrīd vada arī stratēģiskos seminārus dažādos Latvijas uzņēmumos par mākslīgo intelektu. Aleksandrs ir digitālo rīku pārzinātājs un programmētājs, kurš vada meistarklases par attēlu ģenerēšanu ar mākslīgo intelektu. Papildus tam, viņš ir Jauniešu uzņēmējdarbības un karjeras atbalsta centra vadītājs un eksperts.

    Digitālo inovāciju parks aicina ikvienu pievienoties “AI Kick” izaicinājumam un uzlabot savas digitālās prasmes, produktivitāti un radošumu darbā un sadzīvē! Līdz 14. aprīlim iespējams pieteikties par izdevīgu “agrā putniņa” dalības maksu – 95 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma