Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Disney+ un Hulu plāno ierobežot kontu koplietošanu

    Jaunākie raksti

    Ar mērķi palielināt peļņu, pēdējos pāris gados ir iezīmējusies tendence, ka dažādi abonējamie servisi cenšas iznīdēt savu lietotāju praksi dalīties ar sava konta paroli. Proti, servisa īpašnieki grib saņemt maksu par katru lietotāju, kas reāli izmanto servisos izvietoto saturu. Piemēram, pagājušajā gadā Netflix sāka iekasēt maksu par konta kokplietošanu. Acīmredzot, šāda pieeja ir bijusi veiksmīga un tagad šādai praksei vēlas sekot citi video straumēšanas servisi.

    Disney izpilddirektors Bobs Aigers (Bob Iger) intervijā CNBC ir norādījis, ka jau šovasar kontu koplietošanai tiks piegrieztas skrūves Disney+ un Hulu servisos. Jau jūnijā jaunā pieeja sāks darboties “dažās valstīs” un pēc tam tā tiks izvērsta globāli šī gada rudenī.

    Reklāma

    Pagaidām gan nav zināms, kā tieši šī ierobežošana darbosies, taču Disney ir informējis, ka analizēs Disney+ un Hulu lietošanas paradumus un mēģinās noteikt vai servisi tiek izmantoti vienā mājsaimniecībā. Vismaz Netflix šim nolūkam izmanto tādus datus kā lietotāju adreses, veiktās darbības servisā un ierīču identifikatorus no kuriem notiek piekļuve servisam.

    Kādus video straumēšanas servisus tu izmanto un kādas izmaiņas šajā sakarā esi veicis pēdējos dažos gados?

    Avots9to5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Karlis
    05.04.2024 22:32

    Jā, vairs nerāda netfliksu.
    Nu nekas, ir citas lietas ko darīt.
    Katrā ziņā nav jēgas abonēt vairākus servisus.
    Un alkatība tos pazudinās.

    moneymonkey
    06.04.2024 12:21

    Vai netfliksā kādreiz ir bijis ko skatīties? Būsim reāli. Par Latviju jau no pirmās dienas netfliks ceo ņirgājās ar piedāvāto saturu. VPN nevar uzskatīt par risinājumu. Produktam jābūt as is, vienkārši lietojamam bez papildus izmaksām.

    Reklāma