Web Analytics
More
    Reklāma

    “Apple” materiālu pārstrādē jau tagad paļaujas uz mākslīgo intelektu

    Jaunākie raksti

    Līdz šim “Apple” ļoti piesardzīgi ir stāstījis par savu mākslīgā intelekta (MI) risinājumu izstrādi. Visticamāk, ko vairāk par to uzzināsim gadskārtējā izstrādātāju konferencē “WWDC 2024”, kas sāksies 10. jūnijā. Tikmēr uzņēmuma izpilddirektors Tims Kuks nupat uzstājies Ķīnas konferencē par oglekļa emisiju samazināšanu, kurā atklājis, ka “Apple” jau tagad izmanto MI materiālu atjaunošanā un pārstrādē, kas sniedz labumu ne tikai biznesam, bet arī ļauj ātrāk virzīties pretī oglekļa neitralitātes mērķim.

    Uzstājoties ar savu runu Ķīnas oglekļa neitralitātes un globālās klimata pārvaldības konferencē, Tims Kuks lika noprast, ka mākslīgā intelekta izmantošanas un attīstības jomā “Apple” nebūt neatpaliek no nozares milžiem. MI risinājumi jau šobrīd tiek integrēti uzņēmumā un dod labumu biznesam. Kuks atklājis, ka bez MI iesaistes uzņēmums nespētu atjaunot tādu materiālu apjomu, kāds tas ir šobrīd.

    Tāpat “Apple” izpilddirektors uzsver, ka mākslīgais intelekts sniedz milzīgu rīku izvēli ikvienam uzņēmumam, kas vēlas kļūt oglekļa neitrāls vai arī ievērojami samazināt emisijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma