Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS iepazīstina ar Zenfone 11 Ultra viedtālruni

    Jaunākie raksti

    ASUS izziņojis jauno Zenfone 11 Ultra. Uzņēmums atklāja visu informāciju par šo iespaidīgo ierīci – uzņēmuma Zenfone flagmaņu sērijas jaunpienācēju –, un demonstrēja, kā tālrunis pārdefinē jaudīgiem viedtālruņiem piemērotos standartus. Zenfone 11 Ultra iezīmē svarīgu pāreju uz lielāku formas faktoru, kas ļauj rūpīgi izstrādātā šasijā iekļaut vairāk tehnoloģisku risinājumu, tostarp labāku kameras sistēmu, jaudīgāku procesoru un ietilpīgāku bateriju.

    “Ar Zenfone 11 Ultra ASUS nodrošina lietotājiem izcilu dizainu, flagmaņa cienīgu kameru, AI funkcijas un ilgāku akumulatora darbības laiku,” sacīja ASUS līdzdirektors S. I. Sjujs, uzstādamies atklāšanas pasākumā. “Īsi sakot, Zenfone 11 Ultra sniedz visu, ko sagaidām no vadoša viedtālruņa 2024. gadā, un gala lietotājs no tā gūs milzu labumu.”

    Zenfone 11 Ultra ir pieejams četrās lietotāja stilam pielāgojamās, svaigās krāsās, ko iedvesmojušas dažādas ainavas visā pasaulē. Pašsaprotams, ka ASUS jaunā Zenfone izstrādē uzmanību pievērsa arī ilgtspējībai, iekļaujot otrreizēji pārstrādātus materiālus, piemēram, 100% pārstrādātu alumīniju, kas izmantots tālruņa rāmja izgatavošanai, un nodrošinot augstāku pārstrādājamu materiālu īpatsvaru iepakojumā.

    Īpaši reālistisks displejs apvienojumā ar ilgtspējīgu dizainu

    Zenfone 11 Ultra lepojas ar iespaidīgu, maņas patīkami kairinošu displeju. Ar 6,78 collu 144 Hz AMOLED displeju, kas uzlabots ar Pixelworks tehnoloģiju, lietotāji var baudīt spilgtu un dinamisku attēlu, ko iedzīvina energoefektīvā zemas temperatūras polikristāliskā oksīda (LTPO) tehnoloģija. Tālruņa dizains ir vienlīdz iespaidīgs un ietver 94% ekrāna un korpusa attiecību, kas panākta, izmantojot ievērojami šaurākas maliņas.

    Zenfone 11 Ultra ir pieejams četrās krāsās, ko iedvesmojušas ainavas no visas pasaules. Populārās klasiskās krāsas Skyline Blue un Eternal Black attēlo Skandināvijas zilās dienas un melnās nakts debesis, savukārt Misty Grey un Desert Sand iedvesma ir migalini rīti un elpu aizraujošas smilšu kāpas. Tālruņa aizmugurējo pārsegu rotā līdz spogulim nopulēts ASUS 30. gadadienas logotips ar matētu oleofobisku apdari, padarot tālruni pieskārienam patīkamu un ērti noturamu.

    Taču Zenfone 11 Ultra ir ne tikai spēcīgs un stilīgs – tas ir arī īsts ilgtspējības čempions. Tā videi draudzīgais rāmis ir izgatavots no 100% otrreiz pārstrādāta alumīnija, un vairāk nekā piektā daļa displeja ražošanā izmantotā stikls ir otrreiz pārstrādāta – tādējādi ASUS sper soli tuvāk apļveida piegādes ķēdei. Tāpat mēs esam spējuši par 94% samazināt iepakojumā izmantoto plastmasa daudzumu, izmantojot 100% pārstrādātu papīru un uz sojas bāzes ražotas tintes.

    Īpaši augsta veiktspēja, ko nodrošina jaudīgāka baterija

    Zenfone 11 Ultra iespaidīgo jaudu nodrošina vadošā Snapdragon® 8 3. paaudzes mobilā platforma. Šī progresīvā platforma nodrošina netraucētu darbību jebkurā situācijā – no intensīvām spēļu sesijām līdz ērtai dažādu uzdevumu veikšanai vienlaikus. Pateicoties augstas veiktspējas 16 GB operatīvajai atmiņai un 512 GB iekšējai atmiņai, lietotāju rīcībā ir izturīga ierīce, kas bez pūlēm tiek galā ar mākslīgā intelekta uzdevumiem un nodrošina gludu spēļu spēlēšanu un iespaidīgu grafisko veiktspēju.

    Izmantojot Snapdragon 8 3. paaudzes īpaši energoefektīvo centrālo procesoru un citus komponentus, kā arī 5500 mAh ietilpības akumulatoru, kas pārspēj iepriekšējo tālruņa modeli, ASUS ir par 26,5% uzlabojis Zenfone 11 Ultra akumulatora darbības ilgumu. Šis uzlabojums lietotājiem ļauj baudīt nepārtrauktu tālruņa lietošanu ilgu laiku. Ar vairāk nekā 26 stundām akumulatora darbības laika Zenfone 11 Ultra izvirza jaunu viedtālruņu darbības ilguma standartu.

    Tāpat tālrunis ir papildināts ar 65 W HyperCharge iespēju maksimālam uzlādes ātrumam, kas lietotājiem ļauj ātri un efektīvi uzlādēt savas ierīces. Zenfone 11 Ultra nodrošina vēl kādu ērtību – bezvadu uzlādi ar jebkuru ar Qi saderīgu bezvadu lādētāju.

    Attēlveidošanas zelta standarts

    Zenfone 11 Ultra kameras sistēma ir īpaša – tā pārdefinē attēlu un video uzņemšanu viedtālrunī. 50 MP kameru atbalsta uzlabotas funkcijas, piemēram, 6 asu hibrīda balstiekārtas stabilizators 3.0, Super HyperSteady video stabilizācija un OZO Audio nodrošināts 3D telpiskās skaņas ieraksts. Šie elementi apvienojumā nodrošina nepārspējamu stabilizāciju un skaņas kvalitāti, nosakot jaunus standartus viedtālruņu attēlveidošanas tehnoloģijā. Pateicoties trešās paaudzes 6 asu hibrīda balstiekārtas stabilizatoram, stabilitāte ieņem pirmo vietu. Šī inovatīvā tehnoloģija nodrošina asu un stabilu video attēlu pat tad, kad tālrunis ir kustībā, ļaujot lietotājiem bez piepūles uzņemt profesionālas kvalitātes kadrus.

    Zenfone 11 Ultra aparatūras uzlabojumus papildina dažādi programmatūras pielāgojumi, kas vēl vairāk papildina attēlveidošanas iespējas. AI portreta video režīms piedāvā lauka dziļuma efektu, piešķirot videoklipiem profesionālu estētiku, savukārt manuālā fokusa regulēšana sniedz lietotājiem radošu kontroli pār vizuālo stāstījumu.

    AI atbalsts vēl vairāk uzlabo lietotāja pieredzi, ieviešot tādas funkcijas kā HyperClarity un AI Object Sense, kas palīdz uzņemt reālistiskus attēlus un tvert katru dzīves mirkli. Funkcija HyperClarity, kas tiek aktivizēta tālummaiņas laikā, ievērojami uzlabo attēla skaidrību, izmantojot dziļmācīšanās modeļus, attēlu rekonstrukciju un detaļu pievienošanu, pamatojoties uz mākslīgā intelekta atpazīto informāciju. Turklāt 32 MP priekšējā kamera nodrošina uzlabotu darbību vājā apgaismojumā un plašāku leņķi, ļaujot uzņemt satriecošus selfijus pat sarežģītos apstākļos.

    Ultrainteliģences spēks

    Zenfone 11 Ultra piedāvā paplašinātas AI funkcijas un Snapdragon 8 3. paaudzes jaudīgās AI iespējas ierīcē, lai pārdefinētu lietotāju mijiedarbību ar savām ierīcēm. Ar AI trokšņu slāpēšanas iespējām, ko sniedz mašīnmācīšanās skaitļošanas metodes, tālrunis nodrošina nevainojami skaidru audio kvalitāti visās situācijās – tālruņa zvanos, lietotņu zvanos, spēļu ietvaros un ne tikai.

    Pirmkārt, ierīce ievieš AI zvanu tulkotāju, kas nodrošina tūlītēju runas pārvēršanu tekstā un tulkošanu lietotāja vēlamajā valodā. Izmantojot izsmalcinātus AI modeļus, Zenfone 11 Ultra spēj izprast konteksta nianses, nodrošinot netraucētu saziņu par spīti valodas barjerai. Pēc tam tulkojums tiek atskaņots skaidrā balsī, nodrošinot labāku izpratni un savienojamību lietotājiem visā pasaulē.

    Zenfone 11 Ultra AI fona attēla ļauj lietotājiem bez piepūles izveidot personalizētus fona attēlus, par pamatu ņemot 6 dažādus stila novirzienus. Ar vien dažām uzvednēm un mūsu moderno AI algoritmu lietotājs var piešķirt savai ierīcei individuālu pieskārienu, izveidojot unikālu fona attēlu, kas atspoguļo lietotāja gaumi un personību.

    Nākamā revolucionārā iespēja ir jaunākās AI tehnoloģijas nodrošinātā AI atšifrēšanas funkcija, kas veic teksta transkripciju gan reāllaikā, ierakstot skaņu ierakstīšanas lietotnē, gan apstrādājot jau esošus balss failus. Izmantojot tālrunī iebūvēto ierakstīšanas rīku, šī funkcija ļauj ērti lokāli fiksēt un saglabāt tekstu bez nepieciešamības augšupielādēt datus mākonī – šāda iespēja nodrošina privātumu un ērtumu.

    Zenfone 11 Ultra pārveido failu pārvaldību, izmantojot semantisko meklēšanu. Pateicoties multimodālās mācīšanās algoritmam lietotāji var izmantot atslēgvārdus, lai meklētu fotoattēlus savā galerijā un instalētajās lietotnēs. Šī intuitīvā funkcija saprot dabiskās valodas komandas un atbalsta vairākas valodas, kā arī darbību bezsaistē. Turklāt tā ir integrēta tālruņa iestatījumos, nodrošinot atvieglotu piekļuvi un racionalizējot lietotāja pieredzi tālruņa iestatīšanas laikā.

    Izmantojot ASUS GlideX, lietotāji var straumēt lietotnes no tālruņa uz citām ierīcēm, piemēram, datora ekrānu. Šis rīks vienkāršo failu pārsūtīšanu, atvieglo konferences zvanus un konsolidē ierīču vadību. Tālruņa ekrāna attēlošana datorā ļauj baudīt dažādu saturu kopā ar ģimeni, draugiem un kolēģiem. Produktivitātes uzlabošanas lietotne Phone Link nodrošina failu pārsūtīšanu ar vilkšanas un nomešanas funkciju, īsziņu sūtīšanu no datora, zvanu pārvaldību un paziņojumu pielāgošanu, pārdefinējot viedtālruņa un datora savienojamību, lai nodrošinātu nepārspējamas ērtības un efektivitāti.

    Zenfone 11 Ultra atklāšana iezīmē nozīmīgu pavērsienu viedtālruņu inovācijā ar ierīci, kas iemieso ideālu jaunāko tehnoloģiju, ilgtspējīga dizaina un nepārspējamas veiktspējas apvienojumu. Ar rūpīgu augstākās kvalitātes dizaina elementu, kameras iespēju, mākslīgā intelekta funkciju un ilgdarbīgākas baterijas apvienojumu Zenfone 11 Ultra nosaka jaunu standartu tam, ko lietotāji var sagaidīt no vadošajiem viedtālruņiem 2024. gadā un turpmāk.

    ASUS aicina lietotājus doties inovāciju un ilgtspējības ceļojumā kopā ar Zenfone 11 Ultra, kur katra detaļa ir izstrādāta, lai uzlabotu lietotāja pieredzi un atstātu pozitīvu ietekmi uz pasauli.

    Šis telefons Latvijā būs pieejams marta beigās un maksās ap 1000 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    17 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    azad
    15.03.2024 13:11

    Ja kompi, tad tikai ASUS, vai tas pats varētu notikt arī ar telefona izvēli?

    Biteme
    15.03.2024 13:39
    Reply to  azad

    Kāpēc tikai ASUS kompi? Domāts – tikai ne?

    azad
    17.03.2024 12:48
    Reply to  Biteme

    Ar tikai ASUS domāts tikai ASUS. Citu brendu negribu pat redzēt. Ir darīšana ar Lenovo, pilnīga ateja, apdares materiāli vājprātā sūdaini.

    Slais
    17.03.2024 19:24
    Reply to  azad

    Pag, “portatīvo pasaulē” asus taču ir otrais lielākais sūds uzreiz pēc acer. 🤔

    Kursors.lv
    17.03.2024 19:24
    Reply to  Slais

    Pamato!

    azad
    18.03.2024 10:08
    Reply to  Slais

    Tu otrādi to sarakstu turi iespējams😄

    d0kt00r
    19.03.2024 14:59
    Reply to  azad

    Piekrītu. Pēc 2 lenovo pārgāju uz ASUS. Izcils aparāts. No zenfone 10 pirkšanas atturēja īsais programmatūras atbalsts, vien 2 gadi. Bet tā ļoti pievilcīgs variants šķiet.

    Oskars
    15.03.2024 17:54

    Vareja jau ielikt pasu viedtelefona dazhadas bildes. Nevis tris personazi tur rokas to viedtelefonu. Pec si raksta, ja man interese, tad jamekle atseviski interneta mekletaja tas telefons.

    Kursors.lv
    15.03.2024 19:38
    Reply to  Oskars

    Jā, laba piezīme. Pievienoju pāris telefona bildes. Tas arī pie mums drīzumā būs uz testu. Padalīsimies ar savām domām par to.

    freelife
    16.03.2024 00:02

    Ņiprie bulgāri jau notestējuši
    gsmarena

    Kursors.lv
    16.03.2024 08:56
    Reply to  freelife

    Gods un slava ņiprajiem bulgāriem! :)

    Heinaste
    16.03.2024 07:20

    Nekas netika minēts par austiņu “cauruma” klātesamību (neesamību), mitruma/putekļu u.t.t. izturību, 512 GB ir galējais atmiņas lielums?
    Izskatās, ka atbildes jāmeklē gsmarena.com…

    Biteme
    16.03.2024 10:15
    Reply to  Heinaste

    Dārgiem telefoniem nav audio cauruma, jo….ūdensizturīguma zieģelis ļauj labāk pārdot ilūziju.

    Biteme
    17.03.2024 07:32
    Reply to  Biteme

    Bet tā taču ir taisnība – dārgajiem telefoniem ir tikai bezvadu audio.

    Andis
    18.03.2024 17:17
    Reply to  Biteme

    Vai tiešām dārgajiem tikai bezvadu audio? Ir taču gaming telefoni, kuriem joprojām ir 3.5mm, piemēram, Asus ROG Phone, Lenovo Legion u.c., kā arī type-c nodrošina audio izeju, tikai ne visiem ir iekšā DAC, kas nozīmē, ka jāpērk ārējo DAC.

    EAe
    16.03.2024 20:05

    Man tas izskatās pēc pašu nodevības pret kompaktniekiem, lecot mass tirgū pēc peļņas. Šķiet viens no sev uzticamiem palicis Xperia.

    Biteme
    17.03.2024 10:17
    Reply to  EAe

    Pēc peļņas? Vai tad telefonu ražotāji neražo lai gūtu peļņu? Viņi taču nav nedz misionāri, nedz labdaribas iestāde! Ko pērk – to arī ražo. Ja mazos telefonus pirktu daudz, tad tos daudz arī ražotu.

    Reklāma