Web Analytics
More
    Reklāma

    Piektdien debitēs jaunā Škoda elektriskā modeļa koncepts

    Jaunākie raksti

    Volkswagen koncerna paspārnē esošais čehu autoražotājs Škoda piektdien oficiāli iepazīstinās ar savu jauno elektrisko modeli, pareizāk sakot šī auto konceptu, kura sākumcena tiek prognozēta ap 25 tūkstošiem eiro. Par šāda auto izstrādi zināms vairākus gadus un tā nonākšana pie klientiem solīta 2025. gadā, tāpēc koncepts un vēlāk arī prezentācija jau šogad ir likumsakarīga.

    Šis jaunais budžeta klases modelis tehniski būs identisks Volkswagen ID.2 un Cupra Raval sērijveida versijām, visiem šiem auto kļūstot par Volkswagen koncerna atbildi uz klientu pieprasīto budžeta klases elektrisko modeli.

    Ja abi pārējie zīmoli piedāvās izmēros mazākus hečbekus, tad Škoda piedāvājums būs elektrisks krosovers. Ražotājs sola, ka tā bagāžas nodalījuma ietilpība būs līdzīga tagadējai Scala. Tas liek domāt, ka topošais auto izmēros būs līdzīgs Scala un Kamiq.

    Mātesuzņēmums Volkswagen iepriekš solījis divas akumulatora versijas, lielākajai no tām solot līdz pat 450-460 kilometriem ar vienu uzlādi. Pašas mašīnas konstruētas uz vienkāršotas MEB platformas versijas ar nosaukumu MEB Entry. Pilnīgi skaidrs, ka šie auto tiek veidoti kā masu produkts un diez vai ieraudzīsim augstākās kvalitātes materiālus – šeit funkcija būs svarīgāka par formu, VW cenšoties atbildēt uz lēto ķīniešu piedāvājumu.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma