Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla plāno būtiski samazināt “Sentry Mode” enerģijas patēriņu

    Jaunākie raksti

    Tesla “Sentry Mode” ir tas foršais režīms, kas izmanto mašīnā iebūvētos sensorus un kameras, lai noteiktos apstākļos, kad auto sajūt apdraudējumu, veiktu filmēšanu ap to. Tas ļauj nofilmēt ļaundarus, kas grib apskādēt vai nozagt Tesla auto. Šī funkcija arī ļauj attālināti paskatīties, kas notiek ap mūsu automašīnu.

    Tomēr ir dzirdēts gana daudz sūdzību, ka šis režīms (kopā ar citām auto funkcijām kā akumulatoru temperatūras kontrole u.c.) patērē būtisku enerģijas apjomu un bieži vien angliski to dēvē pat par “vampire drain”. Ir pat dzirdēti gadījumi, kad ar aktivizētu “Sentry Mode” režīmu, Tesla automašīnas var diennakts laikā izlādēties 7.2 kWh apmērā, jeb 10% no Model 3 vai Model Y lielajiem akumulatoriem. Tas ir patiešām daudz!

    Tāpēc Tesla ir paziņojis, ka šī problēma ir apzināta un notiek darbs pie uzlabojumiem šajā jomā. Tesla augsta ranga vadītājs Drjū Balino (Drew Baglino) savā Twitter kontā ir norādījis, ka uzņēmums plāno šī gada otrā ceturkšņa programmatūras atjauninājumā veikt uzlabojumus un samazināt “Sentry Mode” enerģijas patēriņu par aptuveni 40%. Lielisks jaunums visiem Tesla auto īpašniekiem!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma