Web Analytics
More
    Reklāma

    “Oppo” prezentē savu papildinātās realitātes briļļu “Air Glass 3” prototipu

    Jaunākie raksti

    Oppo” ir vēl viens lielais tehnoloģiju gigants, kas mobilo ierīču izstādē MWC 2024 prezentējis diezgan lielus jaunumus. Uzņēmums atklāja savus nākotnes plānus saistībā ar mākslīgo intelektu (MI), kā arī iepazīstināja savu jauno papildinātās realitātes (Extended Reality – XR) briļļu prototipu “Air Glass 3”.

    “Oppo” skaidro, ka šajās viedajās brillēs ir iestrādāts MI modelis “AndesGPT”, kas darbina MI balss palīgu, ar kura palīdzību lietotājs var vienkārši un ātri veikt virkni darbību.  Piemēram, kontrolēt mūziku, balss zvanus, veikt informācijas, attēlu pārlūkošanu u.c. darbības.

    Reklāma

    Pašas “Air Glass 3” viedās brilles ir ļoti vieglas un sver vien 50 gramus. Pēc dizaina tās ļoti līdzinās parastām brillēm. Tās aprīkotas ar četriem mikrofoniem, kas paredzēti, lai uzlabotu trokšņu izolāciju un nodrošinātu augstas kvalitātes audio.

    Paralēli šiem jaunumiem “Oppo” atklāja, ka savos tālruņos “Reno11” un “Find N3” plāno integrēt dažādas ģeneratīvā MI iespējas, ieskaitot funkciju, kas efektīvi izdzēsīs no attēla liekos objektus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma