Web Analytics
More
    Reklāma

    Iespējams, arī Apple plāno radīt viedo gredzenu

    Jaunākie raksti

    Sekojot tam, ka tepat aiz stūra ir gaidāma Samsung Galaxy Ring viedā gredzena debija, parādās informācija, ka arī Apple frontē notiek darbs pie šādas ierīces.

    Tiesa, pagaidām ideja par gredzenu vairāk ir koncepts, un nevajadzētu gaidīt drīzu produkta parādīšanos Apple produktu klāstā. Tomēr izskatās, ka tieši šādi gredzeni varētu būt nākamā lielā lieta valkājamo veselības ierīču segmentā masām. Tie lieliski noderētu tiem cilvēkiem, kuri ikdienā nevalkā rokas pulksteņus, bet vēlas sekot līdz saviem veselības datiem.

    Apple apcirkņos notiek darbs pie pirmās paaudzes produkta, un tas ne tikai pildītu pamata funkcijas, bet varētu iekļauties kopējā produktu ekosistēmā. Proti, ar viedo gredzenu varētu atbloķēt iPhone vai tas kalpotu par papildu kontroles ierīci Vision Pro brillēm. Viedā gredzena nosaukums varētu būt iRing vai Apple Ring. Lielākais izaicinājums produkta izstrādē ir baterijas darbības ilgums.

    Papildu tam Apple birojā notiek darbs arī pie jaunām viedajām brillēm, kas darbotos līdzīgi Google Glass, kā arī AirPods bezvadu austiņām ar iebūvētu kameru. Acīmredzot ideju ir daudz, bet šobrīd zināms, ka viedo gredznu jomā ar reālu ierīci startēs Samsung.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma