Web Analytics
More
    Reklāma

    Ar Mobilly tagad var apmaksāt elektroauto uzlādi pie Lidl veikaliem Lietuvā

    Jaunākie raksti

    Ceļošana ar elektroauto ārpus Latvijas nu kļuvusi vēl vienkāršāka, jo Latvijā iecienītais mobilo maksājumu serviss Mobilly informē par sadarbības uzsākšanu ar Lidl veikalu tīklu Lietuvā. Tagad ar Mobilly lietotni varēsim veikt elektroauto uzlādes apmaksu 18 stacijās pie Lidl veikaliem Lietuvā. Šīs uzlādes stacijas atrodas lielākajās Lietuvas pilsētās – Viļņā, Kauņā, Šauļos, Klaipēdā un Palangā, kā arī dažās citās pilsētās.

    Kopā Lietuvā ar Mobilly varam apmaksāt elektroauto uzlādi jau 113 uzlādes stacijās. Mobilly šajā valstī sadarbojas ne tikai ar Lidl, bet arī ar Inbalance grid tīklu. Uzlādes staciju sarakstu visās trīs Baltijas valstīs vari aplūkot Mobilly mobilajā lietotnē sadaļā Citi > Mobilly e-uzlāde.

    Jāpiezīmē, ka Lietuvā varam apmaksāt elektroauto uzlādi pie Lidl veikaliem arī ar Elektrum Drive mobilo lietotni. Tas iezīmē patīkamu tendenci, ka ir jau vairāki servisi, kas mums ļauj pierastā un ērtā veidā norēķināties par elektroauto uzlādi svešā valstī. Tas tomēr līdz šim daudziem (arī man) ir kā liels un nezināms bubulis. Malači!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma