Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Stellantis padodas un nākamgad Ziemeļamerikā ieviesīs Tesla NACS uzlādes spraudni

    Jaunākie raksti

    Stellantis koncerns faktiski bija pēdējais lielais autokoncerns, kas vēl nebija paziņojis par savu zīmolu elektroauto aprīkošanu ar Tesla uzlādes spraudni (NACS). Tagad noticis likumsakarīgs gājiens, proti, arī visi Stellantis paspārnē esošie zīmoli savas elektriskās mašīnas Ziemeļamerikā aprīkos ar šo spraudni.

    Plānots, ka mašīnu aprīkošana notiks jau nākamā gada. Interesanti, ka koncerna paziņojumā iztrūkst skaidrs un gaišs paziņojums par to, ka klienti turpmāk varēs izmantot Tesla Supercharger uzlādes tīklu. Citi autoražotāji to pateica uzreiz. Iespējams, starp abām pusēm vēl turpinās pārrunas šajā jautājumā.

    Līdzīgi kā citi ražotāji, arī Stellantis piedāvās adapterus, lai arī tie klienti, kas jau iegādājušies elektroauto, varētu izmantot visas priekšrocības, ko šis gājiens sniedz.

    Masveida pāreja uz Tesla NACS spraudni Ziemeļamerikā sākās pērn, kad par to viens pēc otra ziņoja faktiski visi lielākie autoražotāji pasaulē. Līdzīgai rīcībai Eiropā gan nav pamata, jo pie mums lielākā daļa jaunu auto un arī uzlādes iekārtas aprīkotas ar CCS tipa spraudņiem, tajā skaitā arī Tesla un viņu uzlādes iekārtas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma