Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple pērn iegādājies 32 mākslīgā intelekta jaunuzņēmumus

    Jaunākie raksti

    Kaut arī līdz šim mediju vidē izskatās, ka viens no lielākajiem tehnoloģiju uzņēmumiem Apple atpaliek mākslīgā intelekta izmantošanā, tad patiesībā iPhone radītāji to varētu darīt aiz slēgtām durvīm. Proti, apkopojot statistiku, Apple 2023. gadā iegādājies 32 mākslīgā intelekta jaunuzņēmumus.

    Salīdzinājumam Google savā īpašumā ieguva 21, Meta 18, Microsoft 17 un Amazon 10 uzņēmumus. Līdz ar to Apple ir līderis šajā rādītājā. Par interesi un pūlēm attīstīties liecina arī pavisam nesen izziņotais bilžu apstrādes rīks, kā arī uzņēmuma vadītāja Tima Kuka paustā informācija uzņēmuma ceturkšņa rezultātu paziņošanas laikā.

    Pateicoties šo jaunuzņēmumu iegādei, Apple nodrošinās gan ar zinošu darbaspēku, gan ar potenciālajām nākotnes tehnoloģijām. Tāpat tas nodrošina konkurētspēju, salīdzinot ar konkurentiem. Skaita ziņā lielais iegādāto jaunuzņēmumu skaits arī ļauj sekot nozares tendencēm, meklējot nākamos risinājumus, kas varētu būt aktuāli mākslīgā intelekta jomā.

    Kaut arī redzam, ka piemēram, Microsoft, Google un Samsung jau šobrīd piedāvā redzamus mākslīgā intelekta rīkus gala patērētājiem, tikmēr Apple izmanto mākslīgo intelektu un mašīnmācīšanos izstrādē esošos produktos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma