Web Analytics
More
    Reklāma

    “Threads” sāk testēt ierakstu saglabāšanas funkciju

    Jaunākie raksti

    Kompānijas “Meta” 2023. gada 4. ceturkšņa finanšu dati liecina par to, ka strauji audzis mikroblogošanas platformas “Threads” lietotāju skaits, kas nu pārsniedz 230 miljonus. Tas vienlaikus nozīmē lielāku spiedienu pilnveidot lietotni, piedāvāt arvien jaunas funkcijas un uzlabot lietotāju pieredzi. Tieši tāpēc “Threads” drīzumā sāks piedāvāt ļoti gaidītu iespēju – ierakstu saglabāšanu.

    Saskaņā ar “Instagram” vadītāju Ādamu Mosseri “Threads” pašreiz sāk testēt grāmatzīmju funkciju, kas lietotājiem ļaus saglabāt ierakstus, līdzīgi kā tas ir, piemēram, platformā “X”. Šobrīd jauno funkciju izmēģina šaurs testētāju loks, taču sagaidāms, ka tā drīzumā būs pieejama “Threads”.

    Reklāma

    Avots: Meta

    Balstoties uz “Meta” kopīgotajiem ekrānuzņēmumiem, “Threads” jaunā opcija “saglabāt” izskatīsies ļoti līdzīgi “Instagram” versijai. Lietotāji varēs piekļūt saviem saglabātajiem ierakstiem, dodoties uz “Threads” iestatījumu sadaļu “Saglabāt”.

    Tiesa, lai “Threads” kļūtu lietotājiem vēl draudzīgāka, nepieciešams ieviest papildus funkcijas, ko jau piedāvā populārākās mikroblogošanas platformas, piemēram, tiešā ziņapmaiņa, meklēšanas filtri, saraksti utt. “Meta” arī paziņojusi, ka turpinās uzklausīt lietotāju atsauksmes, lai saprastu, kā pilnveidot “Threads”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ggggg
    10.02.2024 12:15

    130 miljoni, ne 230 ☺️

    Reklāma