Web Analytics
More
    Reklāma

    Modernizētā Škoda Octavia tiks demonstrēta 14. februārī

    Jaunākie raksti

    Viens no Škoda populārākajiem modeļiem Octavia saņēmis pusmūža atsvaidzinājumu jeb feisliftu un to, kā tad šis auto izskatīsies, ieraudzīsim 14. februārī. Gatavojoties pasākumam, Škoda publicējuši dizaina skices, kas diezgan uzskatāmi ļauj noprast, ko tad ražotājs iecerējis vienam no saviem vislabāk pārdotajiem modeļiem.

    No digitālajām skicēm noprotams, ka ražotājs izmainījis LED dienasgaismas lukturu zīmējumu un, iespējams, izmantos arī modernākus LED Matrix lukturus. Auto aizmugurējie lukturi un to izskats nedaudz atgādina Audi A4 izmantoto risinājumu, bet globāli lielas izmaiņas, protams, nav gaidāmas – iepriekšminētie uzfrišinātie lukturi, mazliet atšķirīga stila bamperi un tamlīdzīgas lietas.

    Reklāma

    Pagaidām ražotājs nav publicējis nekādus attēlus no auto salona. Ja kaut nedaudz varam vadīties pēc Volkswagen Golf feislifta prezentācijas, iespējams, arī Octavia saņems jaunu, lielāku multimediju ekrānu. Testēšanas laikā vasarā tā saucamajos spiegu foto šāds risinājums ar jaunāku, lielāku ekrānu bija novērots. Kādas būs tehniskās, mehāniskās izmaiņas, to pagaidām pāragri spriest, taču visu uzzināsim 14. februārī.

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma