Web Analytics
More
    Reklāma

    “iPhone” pirmo reizi kļūst par pārdotāko viedtālruni Ķīnā

    Jaunākie raksti

    Nesen jau rakstījām par to, ka “Apple” apsteidzis “Samsung” un kļuvis par pārdotāko viedtālruņu zīmolu pasaulē. Tas ir atzīstams panākums “Apple”, ņemot vērā, ka kopējais pārdoto viedtālruņu apjoms visā pasaulē 2023. gadā kritās par 3.2%. Vienlaikus redzams, ka “Apple” guvis atzīstamus panākumus arī Ķīnā, kur “iPhone” kļuvis par pieprasītāko viedtālruni.

    “International Data Tracker” jaunākais ziņojums liecina par to, ka “Apple Iphone” kļuvis par Ķīnā pārdotāko viedtālruni 2023. gadā. Zināms, ka “Apple” pērn ieņēma 17,3% no Ķīnas viedtālruņu tirgus. Tas ir vairāk nekā 2022. gadā, kad šis īpatsvars veidoja 16,8% no visa tirgus. Tas ir arī diezgan atzīstams rādītājs, ņemot vērā, ka pieprasījums pēc viedtālruņiem pērn Ķīnā kritās par 5%.

    “International Data Tracker” Ķīnas klientu sistēmu izpētes vecākais pētniecības analītiķis Arturs Guo norāda, ka “Apple” panākumi Ķīnas tirgū, ņemot vērā “Huawei” konkurenci un viedtālruņu tirgus kopējo samazinājumu, iezīmē “Apple” milzīgus panākumus. Tiesa, daudz kas būs atkarīgs arī no “Apple” nākamajiem lielajiem pasākumiem, piemēram, izstrādātāju konferences “WWDC 2024” un jauno “iPhone” izziņošanas rudenī, kad daudzi cer ieraudzīt inovatīvus risinājumus mākslīgā intelekta jomā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma