Web Analytics
More
    Reklāma

    HMD Global gatavojas izplest spārnus bez Nokia zīmola

    Jaunākie raksti

    Tā vien izskatās, ka HMD Global ir gatavi izlaist viedtālruni, atmetot Nokia zīmola izmantošanu. Iepriekš jau bija zināms, ka HMD Global plāno vismaz daļu no saviem ražotajiem viedtālruņiem izlaist bez Nokia zīmola.

    Pagaidām par baumām uzskatāma informācija norāda, ka HMD Global sagatavojis vienkārša izskata viedtālruni melnā krāsā ar plakanu ekrānu un visai neizteiksmīgām kamerām viedtālruņa aizmugures daļā. Pagaidām ir visai skopa informācija par HMD Global viedtālruni (un tas vēl ir maigi sacīts).

    HMD Global vēl 2016. gadā ieguva iespēju izmantot Nokia zīmolu. Pagājušā gada septembrī HMD Global paziņoja par darbu pie viedtālruņa bez Nokia nosaukumā, kas varētu būt loģisks solis, jo HMD Global nosaukums ir guvis gan uzticamu nokrāsu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dāvids Speriskas
    24.01.2024 17:51

    Nu tad lūdzu, lai Somi paņem atpakaļ savu zīmolu, jo man vajag flagship slepkavu ar pureview kameru un zeiss objektīviem! Nokia 808/1020 joprojām skapītī guļ.

    Krotow
    24.01.2024 17:59

    Pērc Sony Xperia I V un tev būs gan premium telefons gan 48 Mpix premium kamera ar Zeiss stikliem.

    Krotow
    24.01.2024 18:04

    Nokia tiem kuri atceras, asociējas ar uzticamiem, izturīgiem un ērti lietojamiem telefoniem ar premium piegaršu dārgajā galā. Bez kliedzošiem zvaniņiem un bumbiņām, taču viss vajadzīgais un vēl mazliet bija iekļauts. Tas, ka telefonus ražoja Somijā, arī norādīja uz kvalitāti. Tāpēc Ķīnas budžeta lāpstām likt virsū Nokia vārdu bija vismaz dumji. Un saprotami, ja uz to nepavilkās. HMD kļūs par kārtējo Realme vai Ulefone, kur viņiem arī ir vieta.

    Reklāma