Web Analytics
More
    Reklāma

    Tagad Google informāciju varēs meklēt, ekrānā vienkārši apvelkot interesējošo objektu

    Jaunākie raksti

    Trešdienas vakarā pēc Latvijas laika tika izziņoti jaunie Samsung Galaxy S24 sērijas viedtālruņi. Liels uzsvars tika likts uz mākslīgā intelekta izmantošanu ikdienas lietošanā, un viens no jaunumiem ir iespēja meklēt informāciju Google, vienkārši to apvelkot.

    Jaunas mijiedarbības veids būs pieejams gan Samsung Galaxy S24 viedtālruņiem, gan jaunajiem Google Pixel 8 modeļiem, kā arī pagaidām tā ir pieejama vienīgi Android platformai. Tas ir jauns veids, kā lietotājiem ērtāk uzsāk informācijas meklēšanu. Tātad, ieraugot kādu lietu bildē vai video, meklēšanas uzsākšanu varēs uzsākt, vienkārši to apvelkot.

    Reklāma

    Pēc tam parādīsies papildu logs, kas ļaus papildināt vaicājumu ar konkrētu jautājumu. Papildu būs iespējams šo bildi vai tekstu iezīmēt ar viļņotu svītru, līdz ar to Google piedāvā dažādu kustību atpazīšanu. Jaunā informācijas meklēšanas sniegs iespēju lietotājiem no jebkuras lietotnes un telefona lietošanas momenta uzsākt šo procesu. Tas ir jauns veids, kā vēl ērtāk integrēt meklēšanu ikdienas lietotājam. Apvilkšanas iespēja Google Search sāks darboties no šī gada 31. janvāra.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    21.01.2024 19:00

    Nu nav šeit nekādas revolūcijas. Inovācija par pieckapeiku, jezga par rubli.

    Elvis
    29.01.2024 14:41

    Google lens jau sen pastāv

    Reklāma