Web Analytics
More
    Reklāma

    Londonā sāk izmantot Ford radītās elektriskās neatliekamās palīdzības automašīnas

    Jaunākie raksti

    Lielbritānijas galvaspilsētā savu darbu sākušas četras elektriskās neatliekamās palīdzības automašīnas, kuras radījis autobūves uzņēmums Ford. Tās papildinās jau iepriekš izmantotos Ford Mustang Mach-E modeļus un elektrisko motociklu floti.

    Lai radītu pilnībā elektrisku medicīniskās palīdzības auto, Ford sadarbojies ar citu uzņēmumu WAS, lai radītu dažādus speciālus risinājumus. Pēc pieejamās informācijas, viena “ātro” automašīna spēs nodrošināt 12h maiņu. Tas ir iekļaujot gan auto apsildi, ventilāciju, gaisa kondicionēšanu un papildu iekārtu darbību, kādas nepieciešamas šādām automašīnām.

    Reklāma

    Papildu tam neatliekamās palīdzības auto aprīkoti ar speciālu skeneri, kas var pārbaudīt, vai auto ir gatavs doties izsaukumā. Transportlīdzekļi ir aprīkoti ar elektrisku ratiņu gultu sistēmu, elektrisku pārnēsāšanas krēslu un integrētu skenēšanas sistēmu, kas pārbauda un atjaunina ātrās palīdzības inventāru pēc katra pacienta.

    Pēc Londonas pārstāvju teiktā, jaunie auto mainīs spēles noteikumus šādas nozares transportlīdzekļiem. Gada sākumā saņemtas četras no kopumā 12 neatliekamās palīdzības automašīnām. Londonā jau šobrīd ir 160 dažādi ar elektrību darbināti ātrās palīdzības auto, un depo ir aprīkoti ar 56 uzlādes vietām, lai nodrošinātu to darbību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma