Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung laiž pārdošanā militāri izturīgās Galaxy XCover 7 & Galaxy Tab Active5 ierīces

    Jaunākie raksti

    Samsung Electronics laidis klajā jauno Galaxy XCover 7 viedtālruni un Galaxy Tab Active5 planšetdatoru – ierīces, kas piemērotas nesaudzīgu izaicinājumu pārvarēšanai. Pateicoties militārā standarta atbilstošai izturībai un 5G savienojamībai, Galaxy XCover 7 un Galaxy Tab Active5 ierīces ir ideāli piemērotas, lai pat īpaši izaicinošos apstākļos darbotos jaudīgi un ar pārliecību.

    Abas jaunās ierīces nodrošinās palielinātu mobilitāti pateicoties 5G savienojamībai, uzlabotai mobilā procesora veiktspējai un apjomīgākai ierīces atmiņai. XCover 7 ir aprīkots ar jaunu un jaudīgu aizmugurējo kameru, paplašinātu ekrānu un palielinātu tā izšķirtspēju. Savukārt Tab Active5 komplektācijā ietilpst gan maināmie akumulatori, gan No Battery Mode un ātrās uzlādes funkcijas, kas ļaus novērst ierīces izlādēšanos.

    Reklāma


    Militārā standarta izturība un drošība

    Kā ierīces, kas radītas, lai izturētu skarbus darba apstākļus būvlaukumos, Galaxy XCover 7 un Galaxy Tab Active5 ļauj lietotājiem tās izmantot bez bažām. Abas viedierīces ir ražotas, lai tās atbilstu militārajam standartam MIL-STD-810H, kas nozīmē, piemēram, to, ka Galaxy XCover 7 ir triecienizturīgs pret kritienu līdz 1,5 metriem, bet Galaxy Tab Active5 ar komplektā iekļauto aizsargvāciņu var izturēt kritienus pat no 1,8 metrus liela augstuma.

    Galaxy XCover 7 un Galaxy Tab Active5 ir iestrādāti Corning Gorilla Glass Victus+ un Corning Gorilla Glass 5 aizsargstikli, tādējādi uzlabojot ierīču izturību un noturību pret skrāpējumiem. Ir iespējams arī pielāgot ekrānu skārienjutību un izmantot ierīces, arī strādājot ar cimdiem rokās.

    Kaut kas līdz šim Samsung īpaši izturīgajām ierīcēm vēl nebijis ir Samsung Knox Vault funkcija, kas tagad ir ieviesta arī Galaxy XCover 7 un Galaxy Tab Active5 arsenālā. Knox Vault palīdz aizsargāt svarīgus datus, tostarp PIN kodus, paroles un atbloķēšanas figūras. Samsung Knox Vault nodrošina drošu darbības vidi, kas no sistēmas galvenā procesora un atmiņas ir fiziski izolēta un darbojas no tā brīža, kad lietotājs reģistrē savu bloķēšanas ekrānu – pat tad, ja ierīce tiek pazaudēta vai nozagta. Samsung Knox Vault ir izveidots, lai aizsargātu lietotāja datus ne tikai pret programmatūras uzlaušanu, bet arī pret profesionāla līmeņa uzbrukumiem aparatūrai.

    Priekšrocības, izmantojot būvniecībā, loģistikā un citās prasīgās nozarēs

    Pasaulē, kas kļūst arvien digitālāka, uzņēmumu darbiniekiem allaž jābūt sasniedzamiem tiešsaistē, tādēļ Galaxy XCover 7 ir uzlabots, lai nodrošinātu ātru un uzticamu 5G savienojumu un Wi-Fi 5, bet Galaxy Tab Active5 piedāvā 5G un Wi-Fi 6.

    Arī Galaxy XCover 7 un Galaxy Tab Active5 ekrāni nodrošina vieglu un ērtu lietojamību. Salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes viedtālruņiem, XCover 7 6,6 collu ekrāns ir ar lielāku virsmas laukumu un izšķirtspēju. Tab Active5 8 collu ekrāns nodrošina labāku redzamību āra apstākļos, pateicoties palielinātam displeja spilgtumam un netraucētu skatīšanās pieredzi, pateicoties atsvaidzes intensitātei līdz 120 Hz.

    Dienās, kad darbs rūpnīcā vai būvlaukumā ieilgst, Galaxy XCover 7 un Tab Active5 lietotāji var lieti izmantot ātrās uzlādes funkciju, lai nešķērdētu laiku uzlādēm un varētu uzlabot produktivitāti. Abas ierīces ir aprīkotas ar maināmiem akumulatoriem, kas ļauj samazināt dīkstāves laiku darba vietā un ārpus tās.

    Ar No Battery Mode funkciju, Galaxy Tab Active var lietot arī neizmantojot iebūvēto akumulatoru. Tas ļauj ierīci bez apstājas lietot transportlīdzeklī vai pie darba stacijām, kā arī pietaupīt bateriju karstumā.

    Samsung īpaši izturīgās ierīces ir izstrādātas, lai padarītu darba procesu pēc iespējas produktīvu un racionālu. Tā, piemēram, palielināta skaļruņu skaņa novērš nesaprašanos darba vietā pārklausīšanās dēļ un ātrā svītrkoda skenēšana, izmantojot Knox Capture funkciju, padara darbības noliktavā vai pie mini nomaksas termināļiem vienkāršākas un efektīvākas.

    Pieejamība

    Jaunās Galaxy XCover 7 un Galaxy Tab Active5 ierīces būs pieejamas no 2024. gada janvāra.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivis
    16.01.2024 09:54

    No Battery Mode – šī būtu vērtīga fīča visos modeļos. Es esmu no tiem, kuri izmanto uzlādi līdz 85% un taupa telefonu nākamajām paaudzēm (zinu – terapija dārga)

    Krotow
    16.01.2024 10:46
    Reply to  Ivis

    Šai iespējai tiešām bija jābūt jau vismaz 10 gadus.

    Biteme
    16.01.2024 11:06

    Maldinoši rakstīts “iebūvēto bateriju” – Tab Active5 ir nomaināma baterija, nevis iebūvēta.

    It also comes equipped with a replaceable battery13 and can leverage fast-charging,14 minimizing downtime in between charges. In addition, the Galaxy Tab Active5 can run without a battery in No Battery Mode,15 allowing workers to use the device non-stop at kiosks or in vehicles and preserve battery health in hot environments.

    15 No Battery Mode needs to be turned on and requires a dedicated USB Type-C power source accessory supporting 9V and 2.3A or above, and PD 2.0 or above. No Battery Mode limits device CPU performance when enabled and reduces maximum volume, display brightness, etc. when enabled.

    Larisa
    16.01.2024 19:31

    Militarie standarti,tikai newajag,cat varetu pieskaitit pie tadiem bet ne samsung ,viens kritiens un vsjo,plani sudini ir tie telefoni ,aizsardziba galigi minimala,cilveku maldinasana tik no samsung puses

    Kursors.lv
    16.01.2024 20:05
    Reply to  Larisa

    Par kuru konkrētu Samsung modeli ir šāda sūdzība? Tā MIL aizsardzība neattiecas uz visiem šī ražotāja telefoniem.

    Imants
    18.01.2024 18:53
    Reply to  Larisa

    Šie Samsung modeļi labi aizsargā no mitruma ir salīdzinoši izturīgi pret triecieniem. Bet šo triecienu izturību telefons var nodrošināt tikai tad, ja tas ir ievietots speciālā čeholā

    Reklāma