Web Analytics
More
    Reklāma

    Pārāk strauja izaugsme liek arī “Discord” paretināt darbinieku skaitu

    Jaunākie raksti

    Nākamais lielais uzņēmums, kas pagājušās nedēļas beigās paziņoja par darbinieku masveida atlaišanu, ir neviens cits kā “Discord“. No darba šajā uzņēmumā plānots atbrīvot 17% darbaspēka jeb ap 170 strādājošo dažādās nodaļās. “Discord” izpilddirektors Džeisons Sitrons skaidro, ka atlaišanas mērķis ir pastiprināt fokusu uz uzņēmuma galveno darbības virzienu un uzlabot pienākumu izpildi.

    Atšķirībā no citiem tehnoloģiju uzņēmumiem “Discord” darbinieku atlaišanu nepamato ar finansiālajām grūtībām un tirgus nenoteiktību. Kompānija skaidro, ka dažu pēdējo gadu laikā piedzīvojusi lielu izaugsmi un strauji pieaudzis tajā esošo darbinieku skaits, kas īpaši pandēmijas laikā tehnoloģiju uzņēmumos bija ļoti izplatīti. Kopš 2020. gada strādājošo skaits “Discord” palielinājies piecas reizes, kas noveda pie tā, ka kompānija uzņēmās arvien vairāk projektu un kļuva mazāk efektīva attiecībā uz galvenajiem darbības mērķiem. Tagad 17% atlaisto darbinieku par to būs jāsamaksā ar savu darba vietu.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka šī nav vienīgā “Discord” īstenotā darbinieku atlaišana pēdējā gada laikā. Pērn augustā no darba tika atbrīvoti 4% strādājošo, pamatojot to ar uzņēmuma mēroga pārstrukturēšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma