Web Analytics
More
    Reklāma

    DJI prezentējis piegādes dronu FlyCart 30

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums DJI varētu būt izziņojis vienu no interesantākajiem gadžetiem šī gada sākumā, kas ir kravu piegādes un pārvadāšanas drons DJI FlyCart 30.

    Ar visai skaistu reklāmas video DJI ir ieviesis jaunu produktu savā fotogrāfēšanas un filmēšanas dronu klāstā, jo FlyCart būs paredzēts lietu pārvadāšanai. To būs iespējams aprīkot ar speciālu 70l ietilpības kravas nodalījumu vai izmantot vinču. Ar divām pieejamajām baterijām drons būs spējīgs pārvadāt līdz 30kg smagu kravu 16km tālu.

    Reklāma

    Speciālā vienas baterijas režīmā būs iespējams piegādāt smagāku 40kg kravu, bet 8km distancē. Tikmēr vinčas garums ir 20m, un DJI sola, ka drons spēs to automātiski ievilkt vai izritināt, balstoties uz lidošanas laikapstākļiem. DJI FlyCart ir apīkots ar ierasto četru asu dizainu un astoņām rotējošām lāpstiņām.

    Pārvadāšanas drons spēs sasniegt ātrumu līdz 20m/s, kā arī darboties augstumā līdz 3000m. Pilotējamais rādiuss būs 20km attālumu, un DJI sniegs iespēju kādam citam pilotam pārņemt jau gaisā esošu dronu, ja tas būs nepieciešams. Papildu tam uzņēmums piedāvā arī speciālu programmatūru, kas ļaus sekot līdz lidojumam un piegādei ar dronu.

    DJI FlyCart 30 drona vadīšanai varēs izmantot papildinātās realitātes režīmu un brilles, lai veiktu drošu nosēšanos. Uzņēmums paredz, ka jaunais drons varētu lieliski noderēt piegādēm tālāk no krasta okeānā un jūrā, kā arī kalnos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Zorge
    12.01.2024 09:18

    Cerams, ka noslēgs reklāmas līgumu ar ukraiņiem. Ukraiņi šobrīd ir labākie piegāžu dronu reklamētāji.

    Skābene
    12.01.2024 10:15
    Reply to  Zorge

    UKraiņu pirmais jautājums būs – cik 120mm mīnmetēja lādiņus šis drons var piegādāt vienā reizē?

    Reklāma