Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung izziņo Music Frame mūzikas atskaņotāju, kas spēs attēlot arī gleznas

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju izstāde CES 2024 ir oficiāli sākusies, tāpēc klāt birums ar dažādiem ierīču jaunumiem. Kā vienu no pirmajiem varētu izcelt jauno Samsung Music Frame mūzikas atskaņotāju, kas papildina gaumīgo Frame TV sēriju.

    Šī produktu līnija ir pazīstama ar to, ka televizora dizains ir veidots kā gleznas rāmis, bet pašā ekrānā iespējams attēlot dažādas gleznas vai fotogrāfijas. Līdz ar to TV nav tikai melnā kaste ar melnu ekrānu istabas fonā, bet tas var kalpot par gaumīgu dizaina elementu un papildināt fonu. Samsung pat ļauj izvēlēties šo Frame TV aprīkot ar dažāda materiāla rāmjiem.

    Reklāma

    Tagad produktu līnija tikusi papildināta ar bezvadu skaļruni, kas arī saņēmis gaumīgāku rāmi un iespēju tā priekšā ievietot attēlus, piemēram, gleznas vai fotogrāfijas. Pēc Samsung teiktā, atskaņotājs saņēmis iebūvētus vūferus, kas ar inteliģento audio apstrādes režīmu sniegs augstākās klases skanējumu. Music Frame atskaņotāju būs iespējams savienot ar Samsung televizoriem, radot telpiskas skaņas efektu. Tāpat jauno produktu varēs izmantot kā atsevišķu bezvadu skaļruni.

    Pagaidām gan nav zināma produkta cena, taču to var salīdzināt ar Sonos un IKEA radīto Symfonisk gleznas tipa atskaņotāju, un tā cena ir 229 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma