Web Analytics
More
    Reklāma

    Baltijas valstīs pieejams jaunais Samsung Frame TV

    Jaunākie raksti

    Ikdienā tik ierasta ierīce kā televizors var kļūt par unikālu mākslas darbu, kas piešķir interjeram ekskluzivitāti un izceļ mājokļa iedzīvotāju individuālo stilu. Tagad arī Baltijas valstīs pieejams Samsung Frame TV, kas maina priekšstatus par televizora funkciju un izskatu – izslēgts, tas pārtop mākslas darbā.

    No tradicionāla televizora Frame TV ir kļuvis par funkcionālu mājas dekoru – tajā iebūvētais Samsung Art Store ļauj izvēlēties kādu no 1000 mākslas darbiem, kas rotās istabas sienu laikā, kad televizors būs izslēgts.

    Reklāma

    “Pēdējos desmit gadus Samsung ir rūpīgi pētījis lietotāju paradumus un ieklausījies viņu vēlmēs un vajadzībās, lai radītu tādus produktus, kādus cilvēki patiešām vēlas. Frame TV nav tikai televizors – tas ir brīnišķīgs un ikviena gaumei pielāgojams mākslas darbs. Tagad ar prieku varam paziņot, ka Frame TV pieejams arī Baltijas valstīs,” saka Sergejs Kostjučenko, Samsung sadzīves elektronikas biznesa direktors Baltijā.

    https://www.youtube.com/watch?v=-LBMupzO2og

    Vairāk nekā televizors

    Frame TV nav tikai vienkāršs televizors, kas, būdams izslēgts, rāda ierasto ekrāna saudzēšanas attēlu, – tas izskatās kā mākslas darbs īstā rāmī un iederētos pat mākslas muzeja ekspozīcijā. Samsung ir radījis televizoru, kas pilnībā piekļaujas sienai, neatstājot pa vidu tukšumu, turklāt to piekārt pie sienas ir tikpat viegli kā īstu gleznu.

    Jaunais TV darbojas tikai ar vienu smalku, caurspīdīgu vadiņu jeb One Invisible Connection optisko kabeli, kas pievada televizoram ne tikai elektrību, bet arī audiovizuālos datus. Tas ļauj izvairīties no vadu mudžekļa pie televizora un novietot ekrānu tālāk no kontakta un dekodera vai jebkura cita datu avota, lai redzams būtu tikai rāmis un ekrāns.

    Turklāt, lai taupītu enerģiju, televizorā ir iebūvēts kustību sensors – tas liek ierīcei izslēgties, kad telpā nav jūtama kustība, un ieslēgties, kad istabā kāds ienāk.

    Pasaulslaveni mākslas darbi jūsu mājās

    Kad Frame TV netiek izmantots, lai skatītos televīziju vai filmas, tā ekrānā tiek rādīti digitāli mākslas darbi, pārvēršot ikdienas dzīvojamo telpu par mākslas galeriju. Frame TV lietotāji var izvēlēties savai gaumei atbilstošākos attēlus – sākot ar iespaidīgām fotogrāfijām un beidzot ar slavenākajām vecmeistaru gleznām.

    Samsung Art Store ir pasaulē lielākā mākslas darbu platforma televizoriem – tajā atrodami attēli ar vairāk nekā 1000 mākslas darbiem, ko radījuši izcili mākslinieki un kuru oriģināli glabājas prestižās galerijās un muzejos visā pasaulē, tostarp Teita galerijās, Van Goga muzejā, Ufici galerijā un Viktorijas un Alberta muzejā.

    Televizora lietotāji var kļūt paši par savas mājas galerijas kuratoriem, izvēloties savus iemīļotākos mākslas darbus, kas viens otru nomainīs Frame televizora ekrānā.

    Labākā kvalitāte

    2019. gada Frame TV ir izcila attēla kvalitāte – QLED ekrāns nodrošina lielāku kontrastu, izteiktākus tumšos toņus, kā arī 100 % krāsu vērtību.

    Tāpat Frame TV ekrāns ir pasargāts no attēla “iedegšanas” jeb burn-in. Attēla “iedegšana” ir neatgriezenisks bojājums TV ekrānā, kas var rasties no ilgstošas viena attēla vai ainas attēlošanas, piemēram, TV kanāla logotips, kurš mēdz palikt redzams arī tad, kad TV tiek izslēgts. Frame TV ekrānā izmantota kvantu punktu tehnoloģija, kas nodrošina nemainīgu attēla kvalitāti un nepieļauj attēla “iedegšanu”.

    Ikviens var izvēlēties savam mājoklim piemērotāko Frame TV izmēru, jo ir pieejami 43”, 49” un 55” modeļi. Frame TV 65” modelis veikalos nav pieejams, bet to iespējams iegādāties, iepriekš pasūtot.

    No šīs nedēļas Frame TV ir pieejami atsevišķos “Euronics”, “Elkor”, “RD Electronics” un “TET” veikalos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma