Web Analytics
More
    Reklāma

    Budžeta klases Volkswagen ID.2all elektroauto ražošana var aizkavēties

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs Volkswagen turpina attīstīt savu budžeta klases elektrisko hečbeku, kuru jau esam ieraudzījuši ID.2all koncepta formā. Auto sākumcena ir plānota ap 25 tūkstošiem eiro, taču ziņas no Vācijas liecina, ka potenciālajiem pircējiem varētu nākties pagaidīt ilgāk, lai dotos uz salonu pēc mašīnas.

    Tiek ziņots, ka ID.2all sērijveida ražošana varētu sākties vien 2026. gada vidū nevis nākamgad, kā tas bija gaidīts iepriekš. Tā ziņo vācu automedijs auto motor und sport, atsaucoties uz saviem avotiem.

    Nu jau aizvadītais gads Volkswagen nebija pārāk veiksmīgs, ražotājam saskaroties ar pieprasījuma kritumu tieši viņu elektriskajiem modeļiem, kā rezultātā nācās atlaist rūpnīcu darbiniekus un samazināt maiņu skaitu.

    Volkswagen zīmola vadītājs Tomass Šēfers publikācijā izteicies, ka šobrīd pieņemtie lēmumi saistāmi ar VW centieniem samazināt dažādas izmaksas. Tāpat ražotājs varēs turpināt ražot izmēros mazākus auto ar iekšdedzes dzinēju, piemēram, Polo. Tas saistīts ar jaunajiem izmešu standartiem, Eiropas Savienības valstīm vienojoties, ka tie būs krietni maigāki nekā tika runāts pirms dažiem gadiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma