Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 11 klēpjdatoriem būs īpašs Microsoft Copilot taustiņš

    Jaunākie raksti

    Microsoft ir visai daudz olas salicis mākslīgā intelekta groziņā, kas arī varētu būt viens no iemesliem, kāpēc pie Windows 11 lietotājiem pavisam drīz sāks nonākt Copilot taustiņš fiziskajās klēpjdatoru tastatūrās.

    Jau zināms, ka CES 2024 norises laikā tiks parādīti vairāki klēpjdatori ar Copilot taustiņu, arī pats Microsoft gatavojas izlaist nākamās paaudzes Surface datorus ar Copilot taustiņu. Man gan šis Copilot trakums nedaudz saistās ar Samsung kādreizējo vēlmi Galaxy viedtālruņos izvietot Bixby asistenta pogu, kas nu nekā nespēja gūt lietotāju atbalstu. Pēcāk Samsung atļāva pogas funkciju nomainīt, jo neviens nevēlējās sazināties ar Bixby.

    Reklāma

    Microsoft pirms 30 gadiem sāka izvietot Windows taustiņu tastatūrās, nu Windows taustiņš ir iegājies, tas atrodams teju visās tastatūrās, ja vien tās nav specifiski paredzētas Mac datoriem, mobilajām operētājsistēmām vai kādai citai ierīcei, kam nav nekāda sakara ar Windows.

    Vai mani tāds Copilot taustiņš interesētu? Droši vien vismaz šobrīd nē, tā vietā varētu vēlēties īstu meklēšanas taustiņu, bet te jau atkal sprunguļus riteņos met Windows, jo tajā meklēšana ir nelietojama.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Flare
    07.01.2024 14:33

    Microsoft nevajadzeja atteikties no Cortanas, vajadzēja to attīstīt, integrējot jaunās AI iespējas, citiem vārdiem sakot, vajadzēja padarīt to gudrāku. Tā vietā tika radīts pilnīgi jauns AI asistenta zīmols, kas cilvēkiem atkal jāiepazīst no jauna. Nu nez.

    Krotow
    08.01.2024 11:51
    Reply to  Flare

    Un nerdiem izsniegt Cortanas fizisko versiju ar apsildāmam vibroatverēm :P

    Flare
    09.01.2024 08:38
    Reply to  Krotow

    Gan jau priekš tiem, kam vibrējošas atveres ir aktuālas, sen jau ir uztaisīts, galīgi nebrīnītos. Protams, kāds Ķīnas ražojums ne jau MS. :D

    Reklāma