Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google” plāno izlaist MI čatbota “Bard” maksas versiju

    Jaunākie raksti

    Reaģējot uz “OpenAI” novembra beigās izlaisto mākslīgā intelekta (MI) čatbotu “ChatGPT”, “Google” februārī nāca klajā ar savu robotu “Bard”. Šajā laikā “Google” arvien attīstījusi tā spējas, padarot robotu arvien advancētāku un konkurētspējīgāku. Taču, ņemot vērā, ka “Google” pakalpojumā “Bard” nevar rādīt reklāmas, aktuāls bijis jautājums par peļņas gūšanu no tā. Atbilde ir vienkārša – radīt “Bard” maksas versiju, ko “Google” pārskatāmā nākotnē arī izlaidīs.

    Kāds acīgais ar vietnes “X” lietotājvārdu @bedros_p “Bard” kodā atradis pierādījumus, ka “Google” plāno izstrādāt līdz šim modernāko čatbota versiju “Bard Advanced”, par ko kompānija nedaudz jau pastāstīja pērnā gada decembrī. Esošā informācija liecina, ka lietotāji to pirmos trīs mēnešus varēs izmantot par brīvu, bet pēc tam tiks piemērota abonementa maksa.

    Reklāma

    “Bard” kodā arī pievienota neaktīva saite, kas norāda uz to, ka “Bard Advanced” varētu kļūt par daļu no “Google One” abonēšanas servisa. Pagaidām nekas konkrētāk par to nav zināms.

    Saskaņā ar “Google” decembra paziņojumu “Bard Advanced” paredzēts sākt laist tautās šī gada pirmajā pusē. Kompānija arī informējusi, ka šobrīd šo čatbota versiju izmēģina ar nelielu testētāju grupu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma