Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitch” aizliegs cilvēkiem izlikties par kailiem

    Jaunākie raksti

    Videospēļu straumēšanas platforma “Twitch” atkal mainījusi savus seksuāla satura politikas noteikumus un paziņojusi, ka tagad straumētājiem aizliegts izlikties par kailiem. Platforma jau reiz aizliedza kailuma attēlojumu, taču “Twitch” satura jaunākais atjauninājums straumētājiem aizliedz “norādīt vai likt domāt, ka viņi ir pilnīgi vai daļēji kaili”.

    Šīs izmaiņas stājušās spēkā pēc tam, kad “Twitch” nesen mīkstināja savu politiku attiecībā uz seksuāla rakstura saturu. Platforma decembrī atjaunināja savus seksuāla satura politikas noteikumus, taču dažas dienas vēlāk atcēla daļu no tiem, ieskaitot nosacījumus par tā saukto “māksliniecisko kailumu”.

    Reklāma

    “Twitch” uzsver, ka jaunā politika attiecībā uz seksuāla rakstura satura atrādīšanu aizliedz straumētājiem būt pilnībā vai daļēji kailiem, tostarp atsegt dzimumorgānus. Tāpat aizliegts skatītājiem radīt priekšstatu, ka viņi ir daļēji vai pilnīgi kaili, piemēram, aizsedzot krūtis un dzimumorgānus ar priekšmetiem. Straumētāji arī nedrīkst parādīt savu dzimumorgānu kontūras. “Twitch” informē, ka strādā pie tā, lai straumētāji varētu atzīmēt savu saturu kā seksuāla rakstura, lai to būtu vieglāk filtrēt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    04.01.2024 13:58

    Tā vietā, lai aizliegtu seksuāla rakstura saturu, tikai bloķē pa vienai problēmai, kur atrod šāda satura veidotāji caurumus noteikumos.
    Nauda nesmird.

    Skābene
    04.01.2024 16:38

    Tā ir vardarbība pret nūdistiem! :D

    Krotow
    04.01.2024 16:43

    Nav pareizi. Tā vietā viņiem uz krāpnieka māju jāaizsūta brigāde, kura šmaukli izģērbj, nobildē no visām pusēm un ieliek internetā.

    Reklāma